Nu este glumă: românii, spionați în propria casă prin intermediul camerei telefonului!

Nu este glumă: românii, spionați în propria casă prin intermediul camerei telefonului!

Facebook-ul este una dintre cele mai utilizate aplicații ale momentului. Recent, utilizatorii au fost şocaţi când şi-au dat seama că în timp ce folosesc aplicaţia, camera telefonului porneşte fără acordul lor.

Potrivit Daily Mail, cu această problemă se confruntă doar deţinătorii de iPhone, care operează pe iOS 13.2.2, scrie Ciao.ro.

Descoperirea incredibilă a fost făcută de Joshua Maddux. Acesta a făcut-o publică imediat și a postat un clip video pe contul său de Twitter.

„S-a găsit o problemă @facebook #security și #privacy. Când aplicația este deschisă, utilizează aparatul foto”, a scris bărbatul. În urma acestei sesizări, Facebook’s VP of integrity Guy Rosen a susţinut printr-un mesaj pe Twitter că va fi deschisă o anchetă.

„Am descoperit recent că versiunea 244 a aplicației Facebook iOS se va lansa incorect în modul peisaj. La remedierea acestei probleme săptămâna trecută în v246 (lansată pe 8 noiembrie) am introdus din greșeală o eroare care a făcut ca aplicația să navigheze parțial pe ecranul camerei adiacente Feed News când utilizatorii au apăsat pe fotografii”, a declarat un purtător de cuvânt al Facebook.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Preot botoșănean hirotonit la Catedrala Mitropolitană din Iași!

astăzi, 08:13
78

Credincioșii care au mers, duminică, Catedrala Mitropolitană din Iași au luat parte la dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, specifică duminicilor Postului Mare.Sfân...

Acuzații pe axa politică după FC Botoșani – FC U Craiova 4-1. ”Nu se poate așa ceva!”

astăzi, 07:45
190

Centralul argeșean și-a schimbat două decizii la VAR, în prim plan fiind de fiecare dată echipa lui Valeriu Iftime. Mai întâi, la 0-0, Călin le-a dat penalty moldovenilor pentru...

Fugarul Ionel Arsene spune că s-ar putea sinucide în închisoarea din Botoșani din cauza condițiilor proaste!

astăzi, 07:10
162

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat luni că procedura în cazul fugarului Ionel Arsene, condamnat la 6 ani şi 8 luni pentru săvârşirea a două infracţiuni de trafic de infl...