Nora lui Vladimir Tepoi, condamnata la inchisoare!

Nora lui Vladimir Tepoi, condamnata la inchisoare!

 MAGDA TEPOI  

Magistratii de la Judecatoria Iasi au condamnat-o pe Magda Tepoi, luni dimineata, la cinci ani si sase luni de inchisoare, pentru coruptie.

Actualul emisar al oamenilor de afaceri romani la Bruxelles a fost obligat sa plateasca peste 132.000 euro Ministerului Lucrarilor Publice. Magistratii au calculat prejudiciul pe baza dosarului intocmit de DNA pentru deturnarea unui proiect cu fonduri europene.

Decizia nu este definitiva, iar Magda Tepoi mai are doua cai de atac. Sunata de reporterii Adevarul de seara, ieseanca nu parea sa stie de pronuntarea de la Judecatoria Iasi.

Nu stiu sa se fi dat nicio pronuntare. Trebuie sa dau un telefon sa veridic informatia, a spus Magda Tepoi, care este nora presedintelui Tribunalului Botosani, Vladimir Tepoi.
Sursa: Adevarul
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
182

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
152

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
25

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...