Moartea unui actor - Stefan Iordache, ultimul rol!

Moartea unui actor - Stefan Iordache, ultimul rol!

 Stefan Iordache  HotNews

Actorul Stefan Iordache a incetat din viata la varsta de 67 de ani, intr-o o clinica din Viena. Artistul a decedat in urma unui stop cardio-respirator survenit pe fondul leucemiei de care suferea.

Stefan Iordache a fost transferat, vineri, la o clinica din Viena, dupa ce in fusese internat la Spitalul Elias pentru investigatii medicale.

Stefan Iordache solicitase sa nu fie facute publice date despre starea sanatatii sale sau despre diagnosticul in cazul sau.

Stefan Iordache s-a nascut pe 3 februarie 1941, la Calafat, si s-a remarcat prin rolurile pe care le-a interpretat pe marile ecrane si pe scena teatrelor.

Pe marile ecrane s-a remarcat in numeroase roluri, printre care cele din "Cel mai iubit dintre pamanteni", "Oglinda", "Glissando", "Ciuleandra", "De ce trag clopotele, Mitica?", "Pruncul, petrolul si ardelenii", "Inghititorii de sabii", "Bietul Ioanide".

Stefan Iordache a mai jucat, de asemenea, pe scenele mai multor teatre, precum Nottara, Teatrul Mic si Teatrul National din Craiova.

Pasionat de muzica, actorul si-a lansat propriul album, "Magazinul Meu de vise", in 2007. De asemenea, a colaborat cu Gheorghe Dinica si Nelu Ploiesteanu la albumul "Cantece de petrecere". Stefan Iordache a mai realizat duete cu Sanda Ladosi, Monica Anghel si Elena Carstea.




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
86

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
29

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
216

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...