Ministrul de Interne, Marcel Vela, despre normalitatea care vine din 15 iunie: românii merită această relaxare

Ministrul de Interne, Marcel Vela, despre normalitatea care vine din 15 iunie: românii merită această relaxare

Din 15 iunie, urmează o nouă etapă de relaxare, a anunțat, sâmbătă, ministrul de Interne, Marcel Vela, care a precizat că totul se va decide în funcție de analiză statistica epidemiologica.

Marcel Vela a declarat, sâmbătă, la un post TV, că românii merită această relaxare pentru că "au avut grijă, au protejat viață celor dragi, au realizat că viață este poate cel mai scump lucru, cel mai important dar de la Dumnezeu".   

 "Cred că merită acum cu prisosință să se bucure de viață. Pentru a treia etapă de relaxare, vor fi multe surprize plăcute. (...) Cu siguranță vor fi bine primite de populație, dar vreau să precizez că (măsurile-n.red.) sunt în funcție și de analiză statistica epidemiologica, de consultarea specialiștilor în boli infecțioase", a spus ministrul de Interne.   

Vela a mai spus că se bazează pe responsabilitatea românilor, astfel încât să nu crească numărul de îmbolnăviri în România și, "din 15 iunie, să trecem spre o normalitate cât mai dorită și mai apropiată de ceea ce estimăm fiecare dintre noi".   

 Întrebat dacă va urmă o nouă etapă de relaxare, Marcel Vela a răspuns: "Da! Din 15 iunie, va urmă o nouă etapă de relaxare".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
68

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
119

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
1153

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....