Miercuri, fără gaz în mai multe cartiere în municipiul Botoșani. VEZI zonele afectate

Delgaz Grid va sista temporar alimentarea cu gaze naturale miercuri, începând cu ora 8:00. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea lucrărilor, cel mai probabil începând cu ora 18:00.

Miercuri, fără gaz în mai multe cartiere în municipiul Botoșani. VEZI zonele afectate

Modernizarea reţelelor de gaze naturale pe o lungime de aproximativ 2,7 km va creşte gradul de siguranţă şi va reduce semnificativ riscul producerii unor avarii, informează un comunicat al Delgaz Grid.

Pentru cuplarea noilor conducte şi punerea în funcţiune a reţelei modernizate, compania Delgaz Grid va sista temporar alimentarea cu gaze naturale miercuri, 3 aprilie a.c., începând cu ora 08:00, pentru consumatorii de pe stăzile: Aleea Elie Radu, Aleea Scurtă, Aleea Nucului, Aleea Parcului, Primăverii, Prieteniei, Octav Onicescu, Vârnav, B-dul M. Eminescu, Octav Băncilă, Aleea Pictorului, Aleea Crizantemelor, Aleea Rapsodiei, Ştefan Luchian şi Pacea din municipiul Botoşani.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18:00.

"Delgaz Grid regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări. Finalizarea investiţiei de peste 1,3 milioane de lei conferă un grad ridicat de siguranţă sistemului de distribuţie, reducând semnificativ riscul producerii unor avarii majore", se arată în comunicatul companiei.

Modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale reprezintă o preocupare permanentă a companiei noastre, în 2018 fiind investiţi aproximativ 232 de milioane de lei.   

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
10

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
162

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
80

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...