Meteo: Ploi în toată țara

Meteo: Ploi în toată țara

Ploua in toata tara. Conform meteorologilor, joi vor fi maxime de 18 grade in Moldova, 20 in Maramures, 21 in Crisana, 21 in Transilvania, 20 in Banat, 18 in Oltenia, 19 in Muntenia si 18 grade in Dobrogea. Si vineri avem ploi si vor fi maxime de 16 de grade in Moldova, 18 in Maramures, 16 in Crisana, 19 in Transilvania, 15 in Banat, 19 in Oltenia, 18 in Muntenia si 17 grade in Dobrogea.

Vremea a devenit instabilă în multe județe ale țării. Cerul a avut înnorări și temporar a plouat pe arii relativ extinse în jumătatea de sud a țării. De joi, temporar va ploua în jumătatea de vest a țării, unde izolat se vor acumula cantități de apă de peste 15…20 l/mp, și local, în general slab cantitativ, în rest. Trecător vor fi posibile descărcări electrice. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în regiunile estice. Temperaturile maxime, mai scăzute decât în ziua precedentă, se vor situa între 9 grade in nordul Moldovei și cel mult 19 grade în Transilvania, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade.

Vineri, vremea va fi în continuare în general închisă și temporar va ploua în regiunile din jumătatea vestică a teritoriului și pe arii mai restrânse în rest. Ploi vor fi și sub formă de aversă și vor fi posibile descărcări electrice. La munte, la altitudini mari, precipitațiile vor fi mixte. Izolat cantitățile de apă vor putea depăși 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 18 grade, iar cele minime între 3 și 9 grade.

In judetul Botosani, vremea se va răci și va fi predominant închisă. Cerul va fi mai mult noros și pe spații extinse, îndeosebi ziua și în prima parte a nopții, va ploua. Local cantitățile de apă vor fi importante, ne spune Meteo Nord-Est. Seara și noaptea vântul va prezenta intensificări din nord-vest. Temperaturile vor fi apropiate de mediile multianuale ale acestei perioade. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 13 grade, iar minimele vor coborî până spre 8 grade.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
52

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
447

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
160

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...