Medic de familie, zona buna, angajeaza asistenta la negru. Nu deranjati inutil!

Medic de familie, zona buna, angajeaza asistenta la negru. Nu deranjati inutil!
Are zece zile la dispozitie pentru a-si angaja o asistenta, sa plateasca fondul de asigurari, sa inainteze rapoartele la CJAS, sa-si repare calculatorul.

Daca nu va remedia aceste deficiente, medicului de familie i se va rezilia contractul cu Casa de Sanatate. Situatia depistata la cabinetul respectiv a fost singura de acest fel, spun reprezentantii CJAS, dintre cele 15 cabinete de familie verificate la nivelul judetului.

"Nu are asistenta medicala, nu a avut niciodata anul asta, desi are declaratie pe propria raspundere ca a angajat asistenta medicala cu carte de munca. Ce sa fac, sa o reclam la Directia Muncii ca angajeaza la negru? Nu a platit la fondul de asigurari niciun leu. Raporteaza cu o luna-doua intarziere. Motiveaza ca nu poate, ca nu-i merge calculatorul, dar la ceilalti 160 de medici merge luna de luna", a precizat Carmen Nicolau, directorul general interimar al CAS.

De asemenea, mai multi medici de familie din judet au fost obligati sa plateasca retetele pe care le-au prescris unor persoane care nu erau asigurate, iar mai multor spitale le-au fost refuzate la plata o serie de analize care nu fusesera facute in conditiile contractate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deputatul liberal Cristian Achiței: Victorie frumoasă, obținută cu multă muncă de PNL pe Zona Ștefănești!

astăzi, 16:03
373

Deputatul Cristian Achiței a făcut o analiză foarte rece pe pagina sa de socializare, accesibilă publicului, din care reiese că zona pe care o coordonează a reușit să obțină rezultate inclus...

Suntem în UE numai cu numele! Încă un studiu, aceeași realitate: România departe de toate statele europene în privinţa calităţii vieţii!

astăzi, 15:47
80

România ocupă locul 45 în studiul Indicele de Progres Social 2019, privind calitatea vieţii şi bunăstarea socială, fiind depăşită cu mult de toate celelalte 28 state membre ale Uni...

Botoșănenii datorează aproape 3 milioane de euro societății Nova Apaserv

astăzi, 14:27
146

Societatea Nova Apaserv gestionează sute de dosare cu datorii ale botoșănenilor către aceasta. Nu mai puțin de 13.028.674 de lei este suma pe care 454 de clienți din județ trebuie să o achite ...