Măsuri luate de jandarmi, pentru desfășurarea în siguranță a meciului de rugby România-Spania, pe Stadionul Municipal

Măsuri luate de jandarmi, pentru desfășurarea în siguranță a meciului de rugby România-Spania, pe Stadionul Municipal

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Botoșani va asigura ordinea și siguranța publică la meciul internațional de rugby România - Spania, disputat sâmbătă, 22 februarie a.c., începând cu ora 15:00.

„Jandarmii vor lua măsurile necesare pentru prevenirea unor fapte de natură contravențională sau penală atât în incinta stadionului, cât și pe traseele de afluire/defluire a spectatorilor”, precizează Dan Izotov, purtător de cuvânt al IJJ Botoșani.

Misiunea va fi executată în cooperare cu efective de polițiști, pompieri și polițiști locali, care vor acționa pentru fluidizarea traficului rutier și pietonal în zona Stadionului municipal Botoșani, precum și pentru prevenirea și stingerea incendiilor, potrivit competențelor.

Intrarea va fi permisă de la ora 13.30 pe la porțile de acces 1 și 2, dinspre Calea Națională.

„Recomandăm spectatorilor să se prezinte din timp la stadion în vederea evitării aglomerației în zona porților de acces, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice și să nu încerce să introducă băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege sau obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților”, subliniează Izotov, reprezentantul IJJ Botoșani.

În cea de-a doua zi a acestui sfârșit de săptămână, jandarmii vor acționa pentru desfășurarea în condiții de siguranță și fairplay a meciului de handbal dintre echipele CS Magnum Botoșani și CSU Suceava, la Sala Polivalentă ,,Elisabeta Lipă”.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
72

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
84

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
88

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...