Liderii mișcării pentru Autostrada Moldovei: Ridicol! După 30 de ani, ne iau la mișto cu o centură în jurul Bacăului!

Liderii mișcării pentru Autostrada Moldovei: Ridicol! După 30 de ani, ne iau la mișto cu o centură în jurul Bacăului!

Liderii mișcării pentru construcția Autostrăzii Moldovei A8 și A7 au atacat astăzi în termeni foarte duri Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, după ce această instituție a anunțat că au început lucrările la covorul asfaltic pe șantierul Variantei Ocolitoare de la Bacău.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași a anunțat azi, în urmă cu câteva ore, nici mai mult nici mai puțin că așa au început lucrările la Autostrada „Moldovei” .

”Pentru mine este foarte clar. Acești oameni sunt de-a dreptul ridicoli. Nu faci nimic pentru Moldova timp de 30 de ani și acum ne iau la mișto cu o centură în jurul Bacăului. Trebuie să scăpăm urgent de acești impostori. Au distrus această țară. Mă voi bucura în momentul în care vor începe lucrările pe adevărata autostradă a Moldovei A7 și pe A8. Aici e vorba de o înțelegere electorală cu PSD - ul pentru a demonstra că au reușit 17 km de centură - autostradă până în 2020. Ei cred probabil că electoratul din Moldova se va vinde atât de ieftin. Dar mai știi...”, ne-a spus unul din liderii Mișcării pentru Autostrada Moldova, Cătălin Urtoi.

De altfel, la începutul acestei săptămâni, asociațiile civile care luptă pentru A7 și A8 au ridicat subiectul în discuție inclusiv la instituția numită “Avocatul Poporului”, unde a acuzat actualul Guvern de discriminarea întregii zone a Moldovei.

Reamintim că Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a anunțat astăzi în jurul amiezii că Asocierea Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL a început astăzi, 02 octombrie 2019, lucrările de așternere a covorului asfaltic pe șantierul Variantei Ocolitoare a municipiului Bacău.

“Imaginile au fost surprinse la km 6+ 270 al șantierului, pe un sector experimental din zona localității Letea Veche, unde astăzi s-a așternut mixtură asfaltică pe 4000 mp (1000 m lungime, 4 m lățime). Mâine se va turna mixtură asfaltică pe o suprafață echivalentă, urmând ca așternerea să continuie în perioada următoare pe întregul tronson de 16,2 km prevăzut în regim de autostradă (Obiectul 1), care va face legătura între localitățile Nicolae Bălcescu și Stăuceni, pe DN2. Varianta Ocolitoare a Bacăului este parte integrantă a Autostrăzii „Moldova” (Coridorul IX Paneuropean), iar ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat pe 8 martie 2019. Contractul prevede proiectarea și execuția a 30,8 km de drum național, din care 16,269 km în profil de autostradă. Durata contractului este de 36 de luni, din care 6 luni proiectarea și 30 de luni execuția lucrărilor, pentru care constructorul oferă o perioadă de garanție de 84 de luni”, anunța Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași.

Una peste alta, singura certitudine este că a venit campania electorală! Deci faptul că Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași arată că lucrează la Autostrada Moldovei nu mai miră pe nimeni! Doar înfurie! 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Ajuns la spital din cauza masturbării

Vineri, 22 Ianuarie 2021
7950

Vezi alte știri publicate de Tudor Carare

Parcă s-au trezit din vis. Ministrul Economiei, Claudiu Năsui: Românii fac salariul aproape jumi-juma cu statul. La fiecare leu câştigat, statul opreşte aproape 45 de bani

Vineri, 22 Ianuarie 2021
961

Noul ministru al Economiei, Antreprenoriatului şi Mediului de Afaceri, Claudiu Năsui, recunoaște că România are cea mai mare povară fiscală pe salariul minim iar angajaţii fac salariul ap...

Hidroplasto Botoșani obține primul contract pentru lucrările de pe Autostrada A2

Vineri, 22 Ianuarie 2021
328

Compania Hidroplasto Botoșani a obținut un nou contract de instalare a dispozitivelor pentru acoperirea rosturilor de dilatație, de această dată pentru o autostradă. Mai exact, noul proiect al s...

Numărul de elevi din clase de liceu din școlile din România va fi redus

Vineri, 22 Ianuarie 2021
434

Ministrul Educaţiei, Sorin Mihai Cîmpeanu, a decis că numărul de elevi în clasele de început de ciclu în învăţământul liceal de zi, se va reduce de la 28 la 2...