Liberalii acuza!

Liberalii acuza!
Primarul Catalin Flutur isi pune in practica amenintarile, au acuzat liberalii in conferinta de presa din aceasta dimineata. In urma actiunii de lansare a PD-L desfasurata ieri la Sala Polivalenta, pedelistii au pus in pericol linistea si sanatatea copiilor de la Spitalul de Pediatrie Botosani, a declarat Gabriel Oprisanu, catalogand acest gest drept iresponsabilitate.

George Ostafie a completat interventia lui Gabriel Oprisanu prin aducerea in discutie a unei Hotarari de Consiliu Local din data de 30 septembrie 2008, semnata de primarul Catalin Flutur, care prevede ca sunt interzise manifestarile publice in preajma unitatilor spitalicesti, la o distanta de 100 de metri masurati de la limita exterioara a spitalului.

Liderii liberali s-au aratat foarte nemultumiti si de faptul ca, zilele trecute, Catalin Flutur a culpabilizat sistemul sanitar dupa moartea lui Paul Ionescu.

Am vazut cum a culpabilizat acest sistem sanitar, facandu-l criminal. Il intreb pe Catalin Flutur daca acest sistem era criminal si a omorat oameni atunci cand a avut grija de copilul lui. Il intreb pe Radu Malancea cum se uita in ochii sefului sau, Catalin Flutur, stiind ca acesta l-a facut criminal. Dar si pe Rodica Hutuleac, care face parte din acest sistem sanitar, si chiar si pe Florin Ghiorghita, a carui mama este angajata in acest sistem, a spus Gabriel Oprisanu.

Acuzatiile au atins si problemele de mediu, fiind atentionat seful APM, Sorin Grindei, in acelasi timp membru PD-L, ca afisele electorale ale acestei formatiuni politice sunt capsate pe copacii din municipiu.

Mizeria nu este sub presul nostru, ci in orasul lui. Daca nu e capabil, sa plece el, a spus Oprisanu referitor la primarul Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
84

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
54

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
202

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...