Liberalii acuza!

Liberalii acuza!
Primarul Catalin Flutur isi pune in practica amenintarile, au acuzat liberalii in conferinta de presa din aceasta dimineata. In urma actiunii de lansare a PD-L desfasurata ieri la Sala Polivalenta, pedelistii au pus in pericol linistea si sanatatea copiilor de la Spitalul de Pediatrie Botosani, a declarat Gabriel Oprisanu, catalogand acest gest drept iresponsabilitate.

George Ostafie a completat interventia lui Gabriel Oprisanu prin aducerea in discutie a unei Hotarari de Consiliu Local din data de 30 septembrie 2008, semnata de primarul Catalin Flutur, care prevede ca sunt interzise manifestarile publice in preajma unitatilor spitalicesti, la o distanta de 100 de metri masurati de la limita exterioara a spitalului.

Liderii liberali s-au aratat foarte nemultumiti si de faptul ca, zilele trecute, Catalin Flutur a culpabilizat sistemul sanitar dupa moartea lui Paul Ionescu.

Am vazut cum a culpabilizat acest sistem sanitar, facandu-l criminal. Il intreb pe Catalin Flutur daca acest sistem era criminal si a omorat oameni atunci cand a avut grija de copilul lui. Il intreb pe Radu Malancea cum se uita in ochii sefului sau, Catalin Flutur, stiind ca acesta l-a facut criminal. Dar si pe Rodica Hutuleac, care face parte din acest sistem sanitar, si chiar si pe Florin Ghiorghita, a carui mama este angajata in acest sistem, a spus Gabriel Oprisanu.

Acuzatiile au atins si problemele de mediu, fiind atentionat seful APM, Sorin Grindei, in acelasi timp membru PD-L, ca afisele electorale ale acestei formatiuni politice sunt capsate pe copacii din municipiu.

Mizeria nu este sub presul nostru, ci in orasul lui. Daca nu e capabil, sa plece el, a spus Oprisanu referitor la primarul Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANM: Două zile de vreme rea în toată țara

Joi, 29 Octombrie 2020
606

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o informare meteo de vreme rea, valabilă pentru întreaga țară, timp de două zile.Avertizarea intră în vigoare vineri,...

Peste 60 de amenzi aplicate ieri pentru încălcări ale măsurilor anti-COVID

Joi, 29 Octombrie 2020
152

Miercuri, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfășurate noi acțiuni de verificare, în sistem integrat, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării d...

FOTO: Razii în opt stații de cale ferată din Botoșani, amenzi împărțite de polițiști

Joi, 29 Octombrie 2020
204

Miercuri, 28 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Botoșani, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi, au acționat pentru creșterea gradului...