Larry Hagman (J.R.), despre cum l-au omorat romanii pe Ceausescu!

Larry Hagman (J.R.), despre cum l-au omorat romanii pe Ceausescu!
Larry Hagman, celebrul interpret al lui J.R. Ewing din serialul "Dallas", a declarat ca difuzarea filmului in Romania a dus la declansarea Revolutiei din 1989 si la executarea dictatorului Nicolae Ceausescu.

"Romania a difuzat Dallas pentru a incerca sa arate cat de corupt era sistemul american si s-a terminat cu ei (n.r-romanii) aliniindu-l pe Ceausescu, care era dictator, si impuscandu-l de 500 de ori - ei voiau toate lucrurile despre care nici nu stiau ca exista", a declarat Hagman pentru ziarul australian Fairfield City Champion, citat de Toronto Sun.

"A lasat serialul pentru a arata cat de decadenti eram si ei au spus Da, vrem si noi asa ceva", a mai spus celebrul actor.

Serialul Dallas, unul dintre cele mai urmarite din lume incepand cu sfarsitul anilor `70, avand la un moment dat peste 100 de milioane de telespectatori pe episod, a fost difuzat in Romania si inainte de Revolutie. Scopul era acela de a arata viciile si problemele sistemului capitalist, insa a fost foarte apreciat de publicul din Romania, in ciuda faptului ca era cenzurat in mai multe parti.

"Dallas" prezenta viata unei foarte bogate familii din statul american Texas, punand accentul pe coruptia si standardele morale indoielnice ale unora dintre ei, scrie ziare.com.

J.R Ewing, personajul interpretat de Larry Hagman, era cel mai corupt dintre acestia si era recunoscut pentru viata sa dubioasa, incercarile de a-i insela pe ceilalti si lipsa lui de scrupule.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
601

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
81

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
109

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...