Lângă noi: Tânăr din Suceava, filmat în timp ce bea dezinfectant și apoi fură cutia cu totul din scara unui bloc. O fi ascultat sfatul lui Trump?

Lângă noi: Tânăr din Suceava, filmat în timp ce bea dezinfectant și apoi fură cutia cu totul din scara unui bloc. O fi ascultat sfatul lui Trump?

Un tânăr din Suceava a fost filmat, în scara unui bloc, în timp ce gusta dezinfectantul din cutia pusă de autorități în scara blocului, după care fură cutia cu totul. Imaginile au fost publicate de viceprimarul orașului Suceava, Lucian Harșovschi.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere montată în scara blocului se poate observa cum tânărul intră în bloc, își pune dezinfectant în mână, apoi îl gustă, după care fură cutia cu totul.

După câteva secunde de la degustare, acesta a smuls cutia cu dezinfectant și a plecat nestingherit.

“Uite dezinfectantul, nu e dezinfectantul! Oare să fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant? Dacă recunoașteți personajul poate îl etichetați în postare să vedem dacă e bine, sănătos. Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă”, a scris Lucian Harșovschi, viceprimarul municipiului Suceava, în postarea de pe Facebook, citat de StiridinBucovina.ro.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
118

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
85

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
253

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...