Intalnirea de astazi cu Vis de Artist

Intalnirea de astazi cu Vis de Artist

Vis de Artist: Dupa datini colindam!

Asociatia culturala Vis de Artist, in colaborare cu Directia de Sanatate Publica si Muzeul Judetean Botosani, organizeaza astazi, 18 decembrie, la ora 18.00, la Muzeul Judetean, prima editie a manifestarii "Intalnirea de astazi", intitulata "...Dupa datini colindam".

La aceasta editie sunt invitati prof. Laurentiu Palade si muzeograful Steliana Baltuta, care vor prezenta publicului aspecte privind Nasterea Domnului Iisus Hristos in colinde, obiceiuri si traditii locale.

Actiunea care va debuta astazi va fi moderata de prof. Catalina Constantinovici, presedinta Asociatiei organizatoare, si isi propune un dialog intre public si invitati prin momentele artistice prezentate.

Astfel, cei prezentu se vor bucura de momente muzicale sustinute de Lorena Palade, eleva la Liceul de Arta Stefan Luchian, clasa de flaut a prof. Dumitru Gherman; grupul Vis de Artist, coordonat de prof. Catalina Constantinovici; corul cadrelor didactice din Botosani condus de prof. Laurentiu Palade si grupul folcloric Hora, de la Liceul Teoretic Nicolae Iorga din Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
73

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
275

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...

Andone, după victoria cu Dinamo: ”Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor!”

astăzi, 07:16
221

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, în vârstă de 49 de ani, a oferit câteva cuvinte la finalul meciului.”Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi!”&bd...