Informare meteo de ploi și furtuni valabilă în toată țara!

Informare meteo de ploi și furtuni valabilă în toată țara!

 

Meteorologii au emis luni dimineata o informare de ploi si furtuni, valabila in toata tara, incepand de azi, ora 16:00, pana miercuri, la 8:00 dimineata.

In intervalul mentionat, temporar va ploua, la inceput in jumatatea de vest a tarii, apoi mai ales in regiunile estice, sudice si centrale.

Ploile vor avea si caracter de aversa si vor fi insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, indeosebi in dupa-amiaza zilei de luni (12 martie) si in noaptea de luni spre marti (12/13 martie). La munte vor predomina ploile, favorizand topirea stratului de zapada, transmite ANM.

Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat, mai ales in Oltenia, Banat, Transilvania si Moldova, precum si in zona montana, 30...35 l/mp.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
346

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
608

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
170

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...