INCREDIBIL! Angajaţii unei unităţi din Botoşani, obligaţi să îi dea deşteptarea în fiecare dimineaţă unei colege care întârzie la serviciu!

INCREDIBIL! Angajaţii unei unităţi din Botoşani, obligaţi să îi dea deşteptarea în fiecare dimineaţă unei colege care întârzie la serviciu!
  Situaţie de-a dreptul incredibilă într-o unitate publică din municipiul Botoşani! Printr-o notă de serviciu, semnată de directorul general şi de şeful serviciului resurse umane, angajaţii unităţii trebuie ca în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, la ora 06.45, să o contacteze telefonic pe una dintre angajate care pur şi simplu nu reuşeşte să ajungă la timp la serviciu şi întârzie mereu, să îi dea deşteptarea şi să o informeze că are obligaţia de a se prezenta la locul de muncă.

Este vorba de o unitate care are program non-stop. Salariaţii care trebuie să îşi sune colega au fost înştiinţaţi că dacă nu vor duce la îndeplinire această sarcină de serviciu vor fi sancţionaţi disciplinar.

“Astept un minim gest de onoare din partea directorului de a-si recunoaste public greseala si de a-si cere scuze de la salariatii umiliti prin aberanta nota de serviciu", a spus Marius Oroşanu, liderul Cartel Alfa.    

 Unitatea unde a fost emisă această notă de serviciu este Urban Serv.   

Iată mai jos nota de serviciu: 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La Psihiatrie, după ce a băut o sticlă cu clor!

astăzi, 08:58
65

Un bărbat a ajuns la spital după ce a spus că a băut un litru jumatate de suc amestecat cu clor. Incidentul a avut loc sâmbătă, în Dorohoi, unde tânărul de 30 de ani, a avut u...

Trei botoşăneni au ajuns la Urgenţe după ce au fost atacaţi de animalele din curtea casei!

astăzi, 08:28
120

Trei botoşăneni au ajuns la Urgenţe cu răni grave după ce au fostatacaţi de propriile animale, din bătătură.Doi dintre aceştia,de 43 şi 56 de ani, au ajuns la spital din cauza porcilor...

A ajuns la spital după ce și-a înghițit proteza!

astăzi, 08:19
187

Un bărbat din Botoșani a ajuns speriat la spital după ce și-a înghițit o proteză. Incidentul a avut loc duminică, în timp ce bărbatul de 54 de ani servea masa.La un moment dat ...