INCREDIBIL! Angajaţii unei unităţi din Botoşani, obligaţi să îi dea deşteptarea în fiecare dimineaţă unei colege care întârzie la serviciu!

INCREDIBIL! Angajaţii unei unităţi din Botoşani, obligaţi să îi dea deşteptarea în fiecare dimineaţă unei colege care întârzie la serviciu!
  Situaţie de-a dreptul incredibilă într-o unitate publică din municipiul Botoşani! Printr-o notă de serviciu, semnată de directorul general şi de şeful serviciului resurse umane, angajaţii unităţii trebuie ca în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, la ora 06.45, să o contacteze telefonic pe una dintre angajate care pur şi simplu nu reuşeşte să ajungă la timp la serviciu şi întârzie mereu, să îi dea deşteptarea şi să o informeze că are obligaţia de a se prezenta la locul de muncă.

Este vorba de o unitate care are program non-stop. Salariaţii care trebuie să îşi sune colega au fost înştiinţaţi că dacă nu vor duce la îndeplinire această sarcină de serviciu vor fi sancţionaţi disciplinar.

“Astept un minim gest de onoare din partea directorului de a-si recunoaste public greseala si de a-si cere scuze de la salariatii umiliti prin aberanta nota de serviciu", a spus Marius Oroşanu, liderul Cartel Alfa.    

 Unitatea unde a fost emisă această notă de serviciu este Urban Serv.   

Iată mai jos nota de serviciu: 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Declarații dure ale patronului FC Botoșani: Andronache e „o trompetă”, Becali e „un fraier”

Vineri, 23 August 2019
354

Valeriu Iftime, finanţatorul de la Botoşani, a crezut că folosirea lui Soiledis în centrul apărării, în disputa cu Vitoria Guimaraes e o diversiune. Patronul grupării moldave l-...

Dosar penal pentru un bărbat de 73 de ani din județ. Conducea un ATV, fără permis

Vineri, 23 August 2019
160

Joi, poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Săveni, patrulau în satul Aurel Vlaicu, com. Avrămeni, ocazie cu care au oprit pentru control un ATV condus de un bărbat de 73 de ani, din lo...

A încercat să păcălească polițiștii, cu un permis fals de Republica Moldova

Vineri, 23 August 2019
141

Joi, 22 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Dorohoi au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din localitatea Dimăcheni.Acesta a prezenta...