Ghinion pentru angajații de la stat: mai puține zile libere de Crăciun și Revelion

Ghinion pentru angajații de la stat: mai puține zile libere de Crăciun și Revelion

Ghinion pentru mulți dintre angajații de la stat, deoarece următoarea sărbătoare legală va avea loc în weekend, zi liberă în mod normal.

Așadar, bugetarii nu vor mai avea parte de nicio mini-vacanță în acest an, deoarece Sfântul Andrei, care este sărbătorit pe data de 30 noiembrie, va avea loc într-o zi de sâmbătă. Următoarea zi liberă pricinuită de o sărbătoare legală va avea loc pe data de 1 decembrie, deci a doua zi, duminică. Curat ghinion, din nou, pentru angajații de la stat.

Și Ziua Națională a României va pica tot într-o zi nelucrătoare de weekend, respectiv trupe ale armatei române vor mărșălui în cântec de fanfară într-o frumoasă zi de duminică.

Următoarea mare sărbătoare legală este Crăciunul. Anul acesta, Crăciunul va fi sărbătorit în mijlocul săptămânii, respectiv miercuri și joi. Așadar, bugetarii se vor întoarce la locul de muncă vineri, 27 decembrie.

Cu alte cuvinte, dacă sunteți bugetar și vreți să vă planificați o mini-vacanță de sărbători, trebuie să țineți cont și de aceste date.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Percheziții ale Parchetului European la funcționari publici și la Agenția de Muncă Botoșani. Fraudă de 160.000 de euro!

astăzi, 12:57
217

Percheziţii ale Parchetului European la Botoşani au avut loc inclusiv la domiciliile unor funcţionari publici şi la sediul ANOFM, în cadrul unei anchete privind o fraudă de 160.000 de euro....

Expoziția de grafică ”Biserici şi mănăstiri din Moldova medievală” va fi vernisată la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:28
29

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, instituție din subordinea Consiliului Județean Botoșani, vă invită luni, 22 aprilie 2024, ora 12:00, la vernisajul expozi...

A plătit 2.000 de lei după ce a refuzat să achite taxa pentru toaletă într-o autogară din Botoșani!

astăzi, 11:46
188

Deoarece apelantul reclama producerea unei stări conflictuale, operatorul 112 a direcționat un echipaj de jandarmerie în vederea aplanării acesteia și luării măsurilor legale.Jandarmii...