Frig afara, frig si in scoli!

Frig afara, frig si in scoli!
In salile de clasa, caloriferele erau astazi calde. Directorii de scoli spun ca cererile au venit de la dascali si elevi.

Vazand ca dupa 2-3 zile nu se incalzeste vremea, am decis, si am discutat si cu colegii, sa facem acele probe la centrala termica, care oricum trebuiau facute, si s-a nimerit foarte bine acum, cu perioada aceasta rece, a declarat Fanica Abel Simion, director la Scoala 6 din municipiu.

Mai rau este de elevii care invata in unitatile de invatamant care beneficiaza de caldura furnizata de la Termica. Acestia vor simti caldura abia dupa jumatatea lunii octombrie. Directorii acestor scoli spun insa ca temperaturile scazute nu se resimt.

“La ora actuala nu s-a furnizat de la CET caldura, in schimb, s-a realizat termopanarea claselor, ceea ce asigura conditii propice, a precizat Gabriel Alexe, director la Scoala 16. Nici la Saveni situatia nu este mai buna. Unele scoli au inca geamurile de acum 30 de ani, prin care bate vantul.

“Acum, perioada asta este relativ rece. Va fi rece si in clase, a precizat primarul orasului, Relu Tarzioru. In acest an, in luna septembrie s-au inregistrat cele mai scazute temperaturi din ultimii 18 ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat escortat spre Psihiatrie, după ce a agresat sexual o fetiță de opt ani

astăzi, 09:36
309

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din județul Botoșani, este cercetat de către polițiști, după ce a abuzat sexual o fetiță de opt ani, duminică.Tânărul venise &i...

Ciuma bubonică se extinde în China!

astăzi, 09:34
173

Autorităţile chineze au confirmat un nou caz de ciumă bubonică, al treilea caz de îmbolnăvire în China luna aceasta, în pofida faptului că oficiali din domeniul sănătăţii a...

Până la sfârşitul lunii vom ști dacă se creşte salariului minim și cu cât

astăzi, 09:23
64

Executivul va decide curând asupra majorării salariului minim brut pe economie, a declarat premierul Ludovic Orban, precizând că aşteaptă rezultatele studiului de impact."Am p...