Frig afara, frig si in scoli!

Frig afara, frig si in scoli!
In salile de clasa, caloriferele erau astazi calde. Directorii de scoli spun ca cererile au venit de la dascali si elevi.

Vazand ca dupa 2-3 zile nu se incalzeste vremea, am decis, si am discutat si cu colegii, sa facem acele probe la centrala termica, care oricum trebuiau facute, si s-a nimerit foarte bine acum, cu perioada aceasta rece, a declarat Fanica Abel Simion, director la Scoala 6 din municipiu.

Mai rau este de elevii care invata in unitatile de invatamant care beneficiaza de caldura furnizata de la Termica. Acestia vor simti caldura abia dupa jumatatea lunii octombrie. Directorii acestor scoli spun insa ca temperaturile scazute nu se resimt.

“La ora actuala nu s-a furnizat de la CET caldura, in schimb, s-a realizat termopanarea claselor, ceea ce asigura conditii propice, a precizat Gabriel Alexe, director la Scoala 16. Nici la Saveni situatia nu este mai buna. Unele scoli au inca geamurile de acum 30 de ani, prin care bate vantul.

“Acum, perioada asta este relativ rece. Va fi rece si in clase, a precizat primarul orasului, Relu Tarzioru. In acest an, in luna septembrie s-au inregistrat cele mai scazute temperaturi din ultimii 18 ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de peste 150 de kg adus la spital de pompieri

astăzi, 15:24
71

Un bărbat de peste 150 de kilograme a ajuns la spital în această dimineață. Din cauza probelemelor respiratorii pe care acesta le acuza, familia a apelat la 112 pentru a cere ajutorul cadrel...

Băiat de 13 ani la spital, după un accident cu bicicleta

astăzi, 15:20
98

Vineri după-amiază, în localitatea Todireni, un echipaj mixt polițist-jandarm a acordat sprijin personalului medical de pe ambulanță în cazul unui băiat în vârstă de 13 ...

COVID: Numărul cazurilor active crește, cel al autoizolaților scade, în Botoșani

astăzi, 15:05
129

Până vineri, 5 iunie, potrivit datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică, la nivelul județului Botoșani, dintre cele 812 persoane testate pozitiv la COVID, 563 au fost declarat...