FOTOGRAFIA ZILEI: Directia de Cultura s-a luminat la fata!

FOTOGRAFIA ZILEI: Directia de Cultura s-a luminat la fata!

 Directia pentru Cultura va fi pusa in valoare dupa taierea copacului!  

Pentru ca s-au investit si se vor investi in continuare foarte multi bani pe reabilitarea cladirii care gazduieste Directia pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National, administratorii institutiei au hotarat sa isi faca fata!

Si cum se poate asta mai bine, decat prin sacrificarea unui copac din fata directiei, care nu lasa privitorului posibilitatea de a se minuna de cladirea ce va fi sa fie! Dupa reabilitare, bineinteles!

Pentru ca, daca ar fi deranjat si pana acum, copacul de ditamai vechimea de peste 50 de ani ar fi fost doborat mai devreme. Deci, intrebarea este: ce nu trebuia vazut pana acum?

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Carnavalul Toamnei" la Biblioteca județeană “Mihai Eminescu” Botoșani, sărbătorit de preșcolarii Grădinițelor nr. 4 „Licuricii” și „Voiniceii”

astăzi, 13:21
170

Într-o atmosferă de sărbătoare, în ultima lună de toamnă, preşcolarii Grădinițelor nr. 4 “Licurici” și „Voinicelul”, structuri ale Școlii Gimnaziale &bdqu...

Asociația Asistenților Medicali Comunitari Botoșani organizează o acțiune de măsurare a glicemiei populației

astăzi, 13:12
41

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Botoșani, în colaborare cu Spitalul Județean de Urgență „Mavromati“ Botoșani și Asociația Asistenților Medicali Comunitari Boto...

Revoluție în învățământ: Ministrul Educației anunță un nou plan-cadru pentru gimnaziu și liceu. Se taie discipline. “Să fie construite din perspectiva a ceea ce un elev poate duce, nu a ceea ce profesorul ar trebui să aibă”!

astăzi, 12:53
338

Legea care micșorează cu 5 numărul de ore la gimnaziu și liceu va conduce la realizarea unui nou plan-cadru, a anunțat ministrul Educației.“E vorba de regândit modul în car...