Fotografia zilei: cu Dacia 1300 pe centura Londrei! Galerie Foto!

Fotografia zilei: cu Dacia 1300 pe centura Londrei! Galerie Foto!

Fotografia zilei a fost surprinsă de către un botoșănean pe autostrada M25, în fapt, centura Londrei, autostrada care l-a inspirat pe Chris Rea în 1989 să compună celebra melodie "Road to Hell"!

Astăzi, autostrada este una dintre cele mai cunoscute autostrăzi din lume.

Într-o fotografie, o Dacie 1300, un model produs înainte de anii 90, se întrecea cu cele mai noi modele de la Audi, BMW sau Tesla!

După cum se vede și din imagini, mașina este folosită de un român întreprinzător care montează, fără discriminare, antene satelit pentru toate companiile din țară românilor care au ales să se mute în Marea Britanie. Are mult de lucru și, cel mai probabil pentru imagine, folosește bătrâna Dacie.

Mai mult, botoșăneanul care a postat fotografia, Cătălin Lupancu, a rămas uimit că Dacia are inclusiv volan pe dreapta!...

Autostrada a M25 a împlinit recent 33 de ani de existență, iar presa britanică, respectiv The Sun, a făcut o listă cu informații mai neobișnuite despre centura capitalei britanice.

1. M25 este o autostradă la care britanicii au lucrat nu mai puțin de 11 ani și pentru care au plătit nu mai puțin de un miliard de lire sterline.

2. Are o lungime de 188 de km și a fost cea mai lungă centură atunci când a fost inaugurată. Acum a fost întrecută de centura Berlinului, care are 194 de km.

3. Cea mai frecventă întrebare a șoferilor legată de M25 este "Cum pot evita M25?".

4. Îți ia o oră şi 40 de minute să o străbați dacă mergi cu o viteză de 110 km/h.

5. Englezilor le-a luat 81 de ani să facă autostrada, în sensul că primele propuneri pentru construcție au fost făcute din 1905.

6. La construcția centurii au fost folosite 3,5 milioane de tone de asfalt și două milioane de tone de beton. Pe tot cuprinsul autostrăzii nu există decât 3 spații de servicii.

7. Cea mai mare viteză înregistrată de către poliție a fost de 230 de km/h, iar șoferul, care conducea un Porsche 911 și-a pierdut permisul. Se întâmpla în 1992.

8. A fost concepută pentru o capacitate de 100.000 de vehicule pe zi. Astăzi, un număr aproape de cinci ori mai mare trec zilnic pe această centură. Printre ele, bătrâna Dacie...

Galerie Foto: 




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
258

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
156

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
229

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...