Fotbalişti de la FC Botoşani, făcuţi cetăţeni de onoare ai municipiului - VIDEO

Fotbalişti de la FC Botoşani, făcuţi cetăţeni de onoare ai municipiului - VIDEO
Cativa fotbalişti de la FC Botoşani şi membri ai staff-ului tehnic vor primi titlul de cetăţean de onoare al municipiului Botoşani, după ce consilierii locali au aprobat în şedinţa extroardinară de miercuri acordarea acestei distincţii.

Mai mulţi aleşi municipali au ţinut să felicite echipa locală pentru performanţele obţinute până acum şi pentru faptul că au făcut ca numele Botoşaniului să fie auzit la nivel naţional, într-un mod pozitiv. Aprecierile aleşilor municipali s-au îndreptat şi către antrenorul echipei şi către finanţatori, spunând că este o performanţă obţinută cu multă sudoare şi inteligenţă, dar şi cu cheltuieli foarte mari.

“Acordarea acestui titlu este o incununare a performantei sportive de neegalat pentru Municipiul Botosani si reprezinta aprecierea Consiliului Local pentru efortul depus si pentru ca au contribuit la aceasta mare realizare. Toti cetatenii municipiului Botosani sunt partasi la aceasta performanta prin taxele si impozitele pe care le platesc. Le multumesc in numele Consiliului Local tutror botosanenilor pentru sprijinul pe care l-au acordat pentru fotbalul local", a pus Eugen Ţurcanu.

“S-a reusit dupa atatia ani de eforturi, de sacrificii a celor care au reprezentat Botosaniul in elita acestui sport si au reusit o performanta incredibila, istorica. S-a vorbit mult legat de acest lucru si cred ca e o recunoastere binemeritata ca in ultimii ani s-a vorbit de Botosani la nivel national si asta intr-un mod pozitiv. S-a gasit un canal de comunicare, un fenomen, prin care se reuseste crearea unei imagini positive", a apreciat si primarul Ovidiu Portariuc.

În urma votului consilierilor locali vor primi titlul de cetatean de onoare al Municipiului Botoşani jucătorii Andrei Patache, Florin Acsinte, Mihai Bordeianu, Alin Bordeanu, antrenor cu portarii şi Alin Bejan, antrenor secund.

Această distincţie va fi acordată şi lui Leo Grozavu, antrenorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, principalul finanţator ale echipei, şi lui Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani. Toti cei propusi sunt botosaneni, cu exceptia lui Leo Grozavu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean găsit fără suflare în apartament

Luni, 6 Iulie 2020
612

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Botoșani, a fost găsit fără suflare, luni seară, în apartamentul situat pe strada General Gheorghe Avrămescu din localitate....

Teroare semănată cu drujba printre vecini

Luni, 6 Iulie 2020
425

Un bărbat din Botoşani a semănat teroare printre vecini după ce a vrut să tranşeze un conflict cu drujba. După ce a ameninţat un alt botoşănean de 50 de ani, bărbatul agresiv a tăiat cu dr...

Un restaurant din Botoșani funcționează cu sigiliul poliției pe bancul de lucru. O tânără a murit electrocutată la muncă

Luni, 6 Iulie 2020
1547

Un restaurant din Dorohoi, județul Botoșani, funcționează cu sigiliul poliției pe bancul de lucru, de un an de zile. Și asta după ce un angajat al restaurantului, o tânără de 26 de ani,...