Drumarii de la SDN vor cate 6 muncitori in fiecare varf de panta!

Prefectul Cristian Roman vrea ca interventiile in judet sa fie cat mai rapide, evitandu-se inchiderea drumurilor de indata ce acestea ar deveni impracticabile. Totodata, pentru o buna coordonare pe timp de iarna, Sectia de Drumuri Nationale (SDN) solicita cate 6 muncitori la fiecare panta din judet. 

O comisie formata din prefectul judetului si reprezentanti ai Directiei de Drumuri Judetene si Sectiei Drumuri Nationale a efectuat un control cu privire la stadiul de pregatire pentru iarna al celor doua institutii.

Concluzia prefectului a fost aceea ca judetul este pregatit sa infrunte problemele iernii intr-o proportie destul de importanta. De asemenea, prefectul Cristian Roman a mentionat faptul ca nu va fi de acord cu inchiderea drumurilor judetene in cazul in care acestea devin impracticabile, ci va opta pentru interventii cat mai rapide, astfel incat populatia sa poata circula in conditii bune.

Printre neregulile constatate la DJDP, prefectul a mentionat faptul ca toate autofrezele sunt garate in Botosani, ceea ce presupune faptul ca timpul de interventie este mare. De asemenea, DJDP nu are semnat niciun contract cu remorchere de mare tonaj sau macarale, care sunt necesare la deblocarea traficului.

"Am facut o radiografie la zi a celor doua institutii si le-am solicitat sa imi faca dovada rezolvarii neajunsurilor", a precizat Cristian Roman.

Reprezentantii Sectiei Drumuri Nationale i-au solicitat prefectului angajarea a cate 6 muncitori la fiecare panta din judet. Raspunsul lui Cristian Roman a fost insa ca asa ceva este aberant.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

BEJ a stabilit numărul minim de susținători pentru a candida la locale în Botoșani

astăzi, 18:33
9

Biroul Electoral de Circumscripţie Județean (BECJ) din Botoşani a stabilit, luni, numărul minim de susținători necesar pentru depunerea candidaturilor pentru funcțiile de președinte al Consili...

FC Botoșani, a cincea favorită a caselor de pariuri, la câștigarea campionatului

astăzi, 18:29
25

FC Botoșani este favorita cu numărul 5 din 16, pentru câștigarea campionatului în sezonul următor. Formația locală are o cota de 20.Pe prima poziție se clasează CFR Cluj, cu 2....

Schimb de ștafetă directorială în cadrul unui renumit colegiu din Botoșani

astăzi, 18:08
166

Directorul Colegiului Economic „Octav Onicescu” din Botoșani, profesorul Ioan Huțanu, s-a pensionat după o activitate longevivă în cadrul unității de învățământ....