Dramă în această noapte la Teioasa, în Darabani. O casă a luat foc, iar părinții și pompierii căutau un copil rămas dispărut în flăcări!

Dramă în această noapte la Teioasa, în Darabani. O casă a luat foc, iar părinții și pompierii căutau un copil rămas dispărut în flăcări!

Pompierii botoșăneni au fost solicitați sa intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casa de pe raza satului Teioasa, orașul Darabani.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din Darabani și Dorohoi, cu trei autospeciale cu apă și spuma.

Din primele informații, casa ardea în totalitate iar în interior a fost surprinsă o victimă, un copil.

Părinții spuneau că ei au reușit să iasă din locuință, însă nu știau nimic despre copil, în timp ce pompierii interveneau pentru căutare victimei, în paralel cu acțiunea de stingere a incendiului.

Din fericire, copilul a fost găsit în viață la un vecin. Adolescentul, în vârstă de 17 ani, plecase singur să doarmă la un vecin, în timp ce părinții erau in vizita. A venit acasă când au auzit ca le arde casa, iar toată lumea a respirat ușurată. 

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit 13 pompieri militari și voluntari, mai bine de trei ore.

A ars întreaga locuință formata din doua camere și un hol. 

Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un jar căzut din sobă pe materiale combustibile.

.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
117

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
134

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
19

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...