Doi șoferi de la Botoșani, implicați în două accidente de circulație pe Mestecăniș

Doi șoferi de la Botoșani, implicați în două accidente de circulație pe Mestecăniș

Polițiștii au anunțat că la data de 20.06.2020, ora 07.25, un bărbat de 26 ani, din oraşul Hîrlău, jud. Iaşi a condus autoturismul din direcţia Vatra Dornei spre Câmpulung Moldovenesc, pe DN 17 sat Mestecăniș, com. Iacobeni, într-o curbă periculoasă la dreapta, a derapat, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 51 ani, din mun. Botoşani.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 24 ani, din com. Deleni, jud. Iași, pasageră din autoturism, aceasta fiind transportată la Spitalul municipal Vatra Dornei.

Conducătorii ambelor autovehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative și li s-au recoltat  probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Tot ieri, un tânăr de 21 ani, din com. Coșula, jud. Botoșani, în timp ce conducea ansamblul de vehicule pe DN 17, km Pasul Mestecăniș, spre mun. Suceava, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, motiv pentru  care remorca tractată a derapat, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar spre mun. Vatra Dornei de o femeie de 22 ani, din mun. Suceava. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto, care a refuzat internarea în unitatea spitalicească.  

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri și li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
145

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
109

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
106

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...