Directorul Secției Drumuri Naționale Botoșani, certat din cauza poleiului din această dimineață: "Ați intervenit? Eu nu am văzut!"

Directorul Secției Drumuri Naționale Botoșani, certat din cauza poleiului din această dimineață: "Ați intervenit? Eu nu am văzut!"
In sedinta Colegiului Prefectului de luni dimineata, prefectul Dan Nechifor l-a mustrat pe directorul Sectiei Drumuri Nationale Botosani, Viorel Zacretchi, pentru ca pe drumul Botosani - Suceava era polei.

Viorel Zacretchi a precizat, in cadrul sedintei, ca tocmai s-a semnat acordul-cadru pentru deszapezire cu SC Transporturi Auto SA si ca este multumit de acest lucru.

"Acordul-cadru pentru deszapezire s-a incheiat pe o perioada de 4 ani si suntem destul de multumiti, pentru ca firma care a castigat, SC Transportul Auto SA, se poate organiza si dezvolta pentru viitor", a spus directorul SDN, Viorel Zacretchi.

Intrebat daca s-a semnat cu contractul subsecvent, pentru ca firma sa poata interveni in cazul unei ninsori, seful SDN Botosani a spus ca nu, raspuns ce l-a deranjat pe prefect.

"Daca nu s-a semnat inseamna ca daca, Doamne fereste, ninge, ne gaseste nepregatiti. Eu cand am venit dimineata pe drumul de la Vladeni la Botosani era polei", a spus prefectul.

"Noi am intervenit cu utilajele noastre", a replicat Viorel Zacretchi.

"Ati intervenit? Eu nu am vazut. Vreau sa fiu informat, atat eu, cat si domnul colonel Amarandei, cand se semneaza subsecventul. Degeaba am acordul-cadru semnat. Daca acum ninge, eu nu pot sa intervin. Va rog sa ma informati astazi, pentru ca eu plec la Bucuresti si una dintre teme este chiar deszapezirea", a incheiat prefectul Dan Nechifor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
268

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5266

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
204

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...