Cum se anunță viitorul? Șoferii vor putea bea înainte să se urce la volan

Șoferii vor deveni pasageri și cel mai probabil legile se vor schimba. Aceștia vor putea consuma în medie o băutură alcoolică în plus pe săptămână şi chiar mai mult de atât dacă stau în zone puternic urbanizate.

Cum se anunță viitorul? Șoferii vor putea bea înainte să se urce la volan

Lansarea pe piaţă a maşinii autonome va fi de mare ajutor industriei de alcool, iar șoferii vor putea să se urce amețiți la volan. De drum, se va ocupa automobilul.

Bancherii de la Morgan Stanley estimează că vânzarile anuale în industria alcoolului vor creşte cu o sută de miliarde de dolari după ce vor apărea pe piață mașinile autonome.

Astfel, șoferii vor deveni pasageri și cel mai probabil legile se vor schimba. Aceștia vor putea consuma în medie o băutură alcoolică în plus pe săptămână şi chiar mai mult de atât dacă stau în zone puternic urbanizate.

Conform calculelor Morgan Stanley, în total, şoferii şi pasagerii petrec 600 de miliarde de ore în maşină şi doar 380 de miliarde de ore bând alcool. Balanța s-ar putea echilibra și producătorii s-ar putea îmbogăți. (auto-bild.ro)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
91

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
79

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
149

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...