Criză de gelozie cu opt infracțiuni, din care două cu extremă violență, în miezul zilei la Botoșani

Criză de gelozie cu opt infracțiuni, din care două cu extremă violență, în miezul zilei la Botoșani

Un bărbat de 59 de ani, din Botoşani, a fost reţinut de poliţişti după ce a reuşit „performanţa” să fie autorul a nu mai puţin de opt infracţiuni. Toate în miezul zilei şi în plin centru al Botoşaniului.

Totul s-a petrecul în zona Casei Tineretului, unde bărbatul şi-a urmărit soţia, de 51 de ani, care obţinuse un ordin de restricţie împotriva lui cu doar o zi înainte, din cauza agresivităţii sale. Ignorând obligaţia de a sta departe de soţia lui, bărbatul a urmărit-o până într-o scară de bloc, unde a început să o înjure şi să o lovească.

Un bărbat, care a observat scena, a încercat să intervină şi să aplaneze conflictul, doar că soţul nervos a scos un cuţit, cu care l-a tăiat pe acesta la braţ. Soţia bărbatului a reuşit să fugă în timp ce salvatorul ei era atacat şi s-a refugiat în biroul unui executor judecătoresc din apropiere.

Soţul nervos a urmărit-o şi acolo însă, a spart sticla de la uşa de la intrare, iar cu un ciob de sticlă din uşă l-a tăiat pe un angajat al biroului. În cele din urmă, agresorul a fost pus pe fugă de cei din birou, care au sunat şi la 112, mai multe echipaje de poliţie ajungând în zonă.

La scurt timp bărbatul agresiov a fost reţinut şi transportat la sediul Poliţiei, unde a fost acuzat de  violenţă în familie, nerespectarea hotărârii judecătoreşti, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, violarea sediului profesional, distrugere, ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, acesta fiind reţinut în cursul nopţii de joi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
878

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
276

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
231

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...