Criză de gelozie cu opt infracțiuni, din care două cu extremă violență, în miezul zilei la Botoșani

Criză de gelozie cu opt infracțiuni, din care două cu extremă violență, în miezul zilei la Botoșani

Un bărbat de 59 de ani, din Botoşani, a fost reţinut de poliţişti după ce a reuşit „performanţa” să fie autorul a nu mai puţin de opt infracţiuni. Toate în miezul zilei şi în plin centru al Botoşaniului.

Totul s-a petrecul în zona Casei Tineretului, unde bărbatul şi-a urmărit soţia, de 51 de ani, care obţinuse un ordin de restricţie împotriva lui cu doar o zi înainte, din cauza agresivităţii sale. Ignorând obligaţia de a sta departe de soţia lui, bărbatul a urmărit-o până într-o scară de bloc, unde a început să o înjure şi să o lovească.

Un bărbat, care a observat scena, a încercat să intervină şi să aplaneze conflictul, doar că soţul nervos a scos un cuţit, cu care l-a tăiat pe acesta la braţ. Soţia bărbatului a reuşit să fugă în timp ce salvatorul ei era atacat şi s-a refugiat în biroul unui executor judecătoresc din apropiere.

Soţul nervos a urmărit-o şi acolo însă, a spart sticla de la uşa de la intrare, iar cu un ciob de sticlă din uşă l-a tăiat pe un angajat al biroului. În cele din urmă, agresorul a fost pus pe fugă de cei din birou, care au sunat şi la 112, mai multe echipaje de poliţie ajungând în zonă.

La scurt timp bărbatul agresiov a fost reţinut şi transportat la sediul Poliţiei, unde a fost acuzat de  violenţă în familie, nerespectarea hotărârii judecătoreşti, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, violarea sediului profesional, distrugere, ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, acesta fiind reţinut în cursul nopţii de joi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat amendat pentru că a vrut să-și vadă iubita pe timpul nopții. Nici cei 12 kilometri parcurși pe jos nu i-a înduplecat pe polițiști

Miercuri, 27 Ianuarie 2021
313

Un bărbat român din Italia, în vârstă de 39 de ani, care a decis să facă 12 kilometri pe jos de dragul iubitei sale și asta în toiul nopții, când sunt în vigo...

Prefecții și subprefecții pot fi membri de partid

Miercuri, 27 Ianuarie 2021
151

Guvernul a aprobat în şedinţa de miercuri modificările aduse Codului administrativ, referitor la statutul prefectului şi subprefectului, în sensul că cei care le dețin vor putea fi m...

Memorialul Ipotești a aderat la „Platforma dedicată cooperărilor diasporei academice și de excelență cu mediile instituționale și profesionale din România”.

Miercuri, 27 Ianuarie 2021
95

La invitația Excelenței Sale, ambasadorul României la Berlin, Emil Hurezeanu,  Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii Mihai Eminescu a aderat la „Platforma dedicat...