Cornișa Aquapark & Sports Botoșani, vedetă pe Zig Zag prin România: Complexul Cornișa Aquapark este unul din cele mai frumoase locuri din țară!

Cornișa Aquapark & Sports Botoșani, vedetă pe Zig Zag prin România: Complexul Cornișa Aquapark este unul din cele mai frumoase locuri din țară!

Zig Zag prin România, unul dintre cele mai mari portaluri cu informații din turism, a dedicat o amplă pagină complexului Cornisa Aquapark & Sports Botoșani pe care îl consideră dintre cele mai complexe din țară. Sub titlul “Locul unde aventura începe | Cornisa Aquapark & Sports Botoșani”, reporterii care și-au propus să descopere și să promoveze cele mai frumoase locuri din România, au precizat că întreg complexul de la Botoșani este unul din cele mai frumoase locuri din țară.

Iată ce scrie Zig Zag prin România despre Cornisa Aquapark & Sports Botoșani.

"Dacă ne uităm la zilele calendaristice vom spune că vara s-a terminat. Însă, soarele continuă să ardă pe cer, de dimineață până seara, chiar dacă suntem în luna Septembrie.

Vremea este ideală pentru o escapadă la cel mai mare parc de agrement din zona Moldovei și unul dintre cele mai complexe din țară, deschis de Primăria Botoșani în luna Mai, anul acesta.

                

Cornisa Aquapark & Sports este un proiect pornit din dorința de a aduce comunității un motiv de mândrie, un loc al distracției, adrenalinei și relaxării cu diverse activități menite să bucure ochii copiilor și adulților din Botoșani și pretutindeni.

                

Știți bine că recomandăm anumite locații doar în urma unei vizite la fața locului. Așa că, zilele trecute ne-am bucurat de Summer Fest by Cornișa, 15-18 August, timp în care am avut ocazia să testăm terenul.

Artiști celebri au susținut concerte în aer liber, timp de 4 zile, iar distracția nu s-a oprit, fiind înconjurați de o atmosferă de veselie și relaxare tot weekend-ul, care s-a încheiat cu un foc de artificii fantastic. Astfel de distracții se întâmplă des, pe timp de vară, la Cornișa, astfel că îți este cam greu să pleci în weekend din oraș.

                

                

Am fost copleșiți de dimensiunea acestui parc și de activitățile atât de diverse pe alocuri. Nu am încetat să facem fotografii și să filmăm, atât de bine ne-am simțit. Așa ne exprimăm noi când ne place enorm de mult un loc. Ne-am umplut memoria minții și a telefonului cu imagini superbe pe timp de zi și seară.

                
                
Cornișa Aquapark and Sports se întinde pe un spațiu de 48 de hectar și este foarte posibil să te pierzi printre activități. Aici vei regăsi un parc acvatic, heleşteu, râu artificial pentru rafting unde să îți testeli limitele și să te bucuri de adrenalină.

                
Un amfiteatru în aer liber care va găzdui concerte și diverse activități în aer liber.

                
Terenuri de sport, patinoar, bazin contracurent, pereţi pentru escaladă dedicat copiilor și nu numai.

                
Saune, piscine interioare şi exterioare, parc agrement pentru copii și sală de fitness.

                
                
Bineînțeles, deliciile culinare locale nu lipsesc. Noi ne-am îndrăgostit de gustul plăcintelor pe lespede, dar ne-am regăsit și în gustul mâncărurilor tradiționale precum și alte preparate din zona Moldovei și nu numai.

               
                
Facilităţile parcului ajung la o capacitate de 3.000 de persoane/zi și este destinat în principal botoşănenilor, dar autorităţile locale atrag și alți turişti din întreaga țară.

Cu această ocazie Botoşani devine singurul loc din Moldova şi Bucovina care are patinoar acoperit, cu pistă de curling, singurul râu artificial de rafting din ţară și singura piscină cu tobogane funcţionale iarna din Moldova şi Bucovina.

                 
                 
A fost finanţat prin intermediul Programului Operaţional Regional pe axa dedicată turismului și este administrat de DIRECȚIA SERVICII PUBLICE SPORT ȘI AGREMENT, pentru care numai ei știu câte eforturi și ce muncă trebuie depusă pentru a demara și menține un astfel de proiect.

Aceste inițiative trebuie lăudate și susținute pentru ca zona Moldovei să prospere în domeniul turismului și ne bucurăm să vedem că lucruri unice și de amploare se întâmplă la Botoșani, primul județ care ne-a susținut în activitatea proiectului nostru.

                   
Vă învităm să vă bucurați de timp frumos și soare la Cornișa și nu uitați că activitatea lor continuă și pe timp de iarnă. Tarifele de la Cornișa Aquapark and Sports le găsești actualizate mereu aici. Dacă vrei o imagine mai detaliată cu locuri uită-te peste galeria lor, fii la curent cu blog-ul, urmărește-i pe Facebook și contactează-i dacă ai nelămuriri.", scrie cu drag de călătorii, Cosmina din Zig Zag prin România.

Până acum, reporterii de la Zig Zag prin România au parcurs integral 30 de județe și au întâlnit peste 1000 de români deosebiți din toate domeniile de activitate, iar sute de obiective turistice au fost imortalizate cu titlul de recomandări pentru destinațiile de vacanță.​

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
259

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
313

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
443

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...