Copiii s-au distrat alături de pompierul Sam, de Aky şi Daisy de ziua lor FOTO

De ziua lor, în jur de o mie de copii din municipiul Botoşani şi nu numai şi-au sărbătorit ziua alături de pompieri. Nu pe durata întregii zile, ci doar cât vremea a fost favorabilă activităţilor de exterior.

Copiii s-au distrat alături de pompierul Sam, de Aky şi Daisy de ziua lor FOTO

Pompierii botoşăneni împreună cu aproximativ o mie de copii au salvat copilăria cu tot ceea ce implică ea: joacă, zâmbete, îmbrăţişari şi educaţie. Misiunea a fost condusă de pompierul Sam.

Curajul, responsabilitatea şi mândria de a fi salvator s-a citit în ochii fiecărui copil care a participat la cea mai inedită acțiune a pompierilor botoşăneni. Copiii i-au ajutat pe ursuleţul Daisy şi pe cățelul Aky să coboare din tobogan. Misiunea de salvare nu a fost una uşoară.

Echipați cu costume de intervenție, micii pompieri au deschis o uşă, au trecut printr-un tunel, au salvat ursuleţul sau cățelul de pe tobogan şi i-au predat voluntarilor din cadrul programului național "Salvator din pasiune", au alergat printre jaloane şi au stins un incendiu imaginar. Au fost răsplătiți cu diplome, dulciuri și multe aplauze.

Au fost multe zâmbete, îmbrățișari dar şi lacrimi din partea celor mai "înfocați " salvatori, care nu doreau să se mai despartă de costumele de intervenție, de Sam Pompierul, de Daisy sau pe Aky.

"1 Iunie în siguranță alături de pompierii botoșăneni!" este o activitate interactivă, cu rol educativ în domeniul situațiilor de urgență. Activitatea s-a desfășurat în faţa Muzeului Județean Botoșani. Pompierii botoşăneni mulțumesc tuturor celor care i-au sprijinit în misiunea de salvare a copilăriei.



















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalului Filmului European ajunge la Botoșani (Cinema „Unirea”) în perioada 10-12 mai cu filme despre libertate!

astăzi, 20:00
19

Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai și se va încheia la Chișinău, pe 8 iunie,Festivalul Filmului European este organizat ...

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
31

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
79

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...