Copii si parinti au plantat flori si arbusti la Gradinita 19 Botosani!

Copii si parinti au plantat flori si arbusti la Gradinita 19 Botosani!
Prichindeii de la Gradiniţa 19 Botoşani au ieşit afară, pentru a se bucura de verde, de natură, dar şi pentru a planta flori şi arbuşti! Acţiunea face parte sin proiectul "Şcoli pentru un viitor verde"!

"Educația pe care o transmitem copiilor, începând de la vârsta preșcolară, nu este doar una teoretică, ci se urmăresc precis obiective practice care să pună în valoare frumusețea achizițiilor informale din cadrul instituțiilor de învățământ", spun reprezentantii Gradinitiei 19 din Botosani.



Astfel, în ziua de 18.05 2010, la inițiativa educatoarelor Grădiniței nr. 19 din Botoșani, copiii acestei instituții și Asociația Părinților "Parens 19" au plantat flori si arbuști în curtea grădiniței, în cadrul proiectului "Școli pentru un viitor verde".

"Dorim ca această inițiativă să fie urmată și de alte instituții ale municipiului nostru, ca mod de exprimare a respectului față de natură și de oameni", spune Veruta Chita, director al Gradinitiei 19 Botosani.




 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
636

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
84

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
114

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...