Copii si parinti au plantat flori si arbusti la Gradinita 19 Botosani!

Copii si parinti au plantat flori si arbusti la Gradinita 19 Botosani!
Prichindeii de la Gradiniţa 19 Botoşani au ieşit afară, pentru a se bucura de verde, de natură, dar şi pentru a planta flori şi arbuşti! Acţiunea face parte sin proiectul "Şcoli pentru un viitor verde"!

"Educația pe care o transmitem copiilor, începând de la vârsta preșcolară, nu este doar una teoretică, ci se urmăresc precis obiective practice care să pună în valoare frumusețea achizițiilor informale din cadrul instituțiilor de învățământ", spun reprezentantii Gradinitiei 19 din Botosani.Astfel, în ziua de 18.05 2010, la inițiativa educatoarelor Grădiniței nr. 19 din Botoșani, copiii acestei instituții și Asociația Părinților "Parens 19" au plantat flori si arbuști în curtea grădiniței, în cadrul proiectului "Școli pentru un viitor verde".

"Dorim ca această inițiativă să fie urmată și de alte instituții ale municipiului nostru, ca mod de exprimare a respectului față de natură și de oameni", spune Veruta Chita, director al Gradinitiei 19 Botosani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

Marţi, 14 Iulie 2020
1091

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. A...

Botoșani a primit banii pentru pagubele create de inundații asupra infrastructurii rutiere: circa 9.800 de lei

Marţi, 14 Iulie 2020
204

În timp record, la nivelul județului Botoșani, comisiile constituite prin Ordin al Prefectului județului, Dan Nechifor, au evaluat pagubele produse de fenomenele hidrometeorologice din perioa...

Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

Marţi, 14 Iulie 2020
330

După aproape patru luni de la ultima întrevedere, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a susținut marți prima conferință de presă, care a avut loc în Amfiteatrul de la ...