Copii si parinti au plantat flori si arbusti la Gradinita 19 Botosani!

Copii si parinti au plantat flori si arbusti la Gradinita 19 Botosani!
Prichindeii de la Gradiniţa 19 Botoşani au ieşit afară, pentru a se bucura de verde, de natură, dar şi pentru a planta flori şi arbuşti! Acţiunea face parte sin proiectul "Şcoli pentru un viitor verde"!

"Educația pe care o transmitem copiilor, începând de la vârsta preșcolară, nu este doar una teoretică, ci se urmăresc precis obiective practice care să pună în valoare frumusețea achizițiilor informale din cadrul instituțiilor de învățământ", spun reprezentantii Gradinitiei 19 din Botosani.Astfel, în ziua de 18.05 2010, la inițiativa educatoarelor Grădiniței nr. 19 din Botoșani, copiii acestei instituții și Asociația Părinților "Parens 19" au plantat flori si arbuști în curtea grădiniței, în cadrul proiectului "Școli pentru un viitor verde".

"Dorim ca această inițiativă să fie urmată și de alte instituții ale municipiului nostru, ca mod de exprimare a respectului față de natură și de oameni", spune Veruta Chita, director al Gradinitiei 19 Botosani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean, desemnat oficial “Liderul generaţiei de mâine”! Sebastian Dobrincu este considerat Copilul genial al României!

Vineri, 6 Decembrie 2019
1117

Milionar la doar 21 de ani în Silicon Valley! Este povestea de succes a lui Sebastian Dobrincu, un tânăr născut la Botoşani, care ar trebui să fie un exemplu şi un model de urmat pent...

Au scăpat ca prin minune după o ciocnire frontală

Vineri, 6 Decembrie 2019
632

Doi șoferi au scăpat ca prim minune după o ciocnire frontală care a avut loc ieri în comuna Lunca.Un bărbat de 37 de ani din comuna Mihai Eminescu, în timp ce se deplasa cu mașin...

ÎNCEPE VÂNĂTOAREA! Ministrul Sănătății vă invită să intrați în lupta anticorupție: Angajații din spitale care primesc șpagă vor fi dați afară!

Vineri, 6 Decembrie 2019
642

Ministrul Sănătății, Victor Costache, susține că în contractele semnate la angajarea personalului medical ar putea fi stipulat clar că primirea de „atenții” va duce la pierde...