Conservatorii nu cedeaza in favoarea pesedistei Viorica Afrasanei!

Conservatorii nu cedeaza in favoarea pesedistei Viorica Afrasanei!

 Gavrila Vasilescu, pregatit sa se bata ca independent pentru un loc in Senat  

Senatorul Gavrila Vasilescu a anuntat astazi, in conferinta de presa a Partidului Conservator, ca din partea PSD-PC va candida senatorul Marius Marinescu, dupa retragerea de pe liste a lui Sergiu Andon.

Cu toate acestea, Vasilescu spune ca si Marinescu are inca indoieli, in prezent acesta studiind posibilitatile de reusita in cazul unei candidaturi la Botosani.

Pentru ca Gavrila Vasilescu nu a intrat in cartile botosanenilor in vederea unei candidaturi la alegerile parlamentare, senatorul de Botosani a anuntat ca ar putea candida ca independent. Eventuala candidatura a lui Vasilescu ar putea influenta si hotararea lui Marius Marinescu.

Marinescu nu va candida la Botosani, pentru ca stie ca aici as candida eu. De altfel, nici nu l-as sfatui sa aleaga Botosaniul. Mai degraba Flamanzi, unde PSD sta ceva mai bine, a declarat senatorul PC Gavrila Vasilescu.

Daca se va hotari sa candideze ca independent, Vasilescu a anuntat ca nu va cheltui prea mult, suma amintita fiind de aproximativ 500 de milioane de lei vechi.

Anuntul candidaturii lui Marius Marinescu vine la numai o zi de la declaratiile liderului PSD Constantin Contac, conform carora Partidul Social Democrat o sustine pe Viorica Afrasanei pe listele contand pentru alegerile din noiembrie, in locul lui Sergiu Andon. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Scriitoare din Botoșani, protagonistă în derularea unui Incubator de lectură pentru copiii din Delta Dunării

Luni, 13 Iulie 2020
132

Peste 50 de copii din Delta Dunării participă în săptămâna 13-18 iulie la Incubatorul de lectură, un proiect creat şi derulat de scriitoarele Svetlana Cârstean şi Ana Maria Sa...

PNL Botoșani: „Minciuna este modul de gândire a PSD Botoșani”

Luni, 13 Iulie 2020
215

Comunicat:PSD Botoșani își arogă 500 de investiții aduse în județul Botoșani pe perioada guvernării lor. Îi întrebăm public: unde sunt aceste investiții pe care ș...

Bărbat găsit în ștreang într-o anexă din gospodărie

Luni, 13 Iulie 2020
524

Un bărbat din localitatea Cotu, comuna Copălău a fost găsit spânzurat într-o anexă a gospodăriei. Descoperirea a fost făcută de fiul bărbatului de 78 de ani, care locuia...