Conservatorii nu cedeaza in favoarea pesedistei Viorica Afrasanei!

Conservatorii nu cedeaza in favoarea pesedistei Viorica Afrasanei!

 Gavrila Vasilescu, pregatit sa se bata ca independent pentru un loc in Senat  

Senatorul Gavrila Vasilescu a anuntat astazi, in conferinta de presa a Partidului Conservator, ca din partea PSD-PC va candida senatorul Marius Marinescu, dupa retragerea de pe liste a lui Sergiu Andon.

Cu toate acestea, Vasilescu spune ca si Marinescu are inca indoieli, in prezent acesta studiind posibilitatile de reusita in cazul unei candidaturi la Botosani.

Pentru ca Gavrila Vasilescu nu a intrat in cartile botosanenilor in vederea unei candidaturi la alegerile parlamentare, senatorul de Botosani a anuntat ca ar putea candida ca independent. Eventuala candidatura a lui Vasilescu ar putea influenta si hotararea lui Marius Marinescu.

Marinescu nu va candida la Botosani, pentru ca stie ca aici as candida eu. De altfel, nici nu l-as sfatui sa aleaga Botosaniul. Mai degraba Flamanzi, unde PSD sta ceva mai bine, a declarat senatorul PC Gavrila Vasilescu.

Daca se va hotari sa candideze ca independent, Vasilescu a anuntat ca nu va cheltui prea mult, suma amintita fiind de aproximativ 500 de milioane de lei vechi.

Anuntul candidaturii lui Marius Marinescu vine la numai o zi de la declaratiile liderului PSD Constantin Contac, conform carora Partidul Social Democrat o sustine pe Viorica Afrasanei pe listele contand pentru alegerile din noiembrie, in locul lui Sergiu Andon. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Carnavalul Toamnei" la Biblioteca județeană “Mihai Eminescu” Botoșani, sărbătorit de preșcolarii Grădinițelor nr. 4 „Licuricii” și „Voiniceii”

astăzi, 13:21
175

Într-o atmosferă de sărbătoare, în ultima lună de toamnă, preşcolarii Grădinițelor nr. 4 “Licurici” și „Voinicelul”, structuri ale Școlii Gimnaziale &bdqu...

Asociația Asistenților Medicali Comunitari Botoșani organizează o acțiune de măsurare a glicemiei populației

astăzi, 13:12
42

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Botoșani, în colaborare cu Spitalul Județean de Urgență „Mavromati“ Botoșani și Asociația Asistenților Medicali Comunitari Boto...

Revoluție în învățământ: Ministrul Educației anunță un nou plan-cadru pentru gimnaziu și liceu. Se taie discipline. “Să fie construite din perspectiva a ceea ce un elev poate duce, nu a ceea ce profesorul ar trebui să aibă”!

astăzi, 12:53
340

Legea care micșorează cu 5 numărul de ore la gimnaziu și liceu va conduce la realizarea unui nou plan-cadru, a anunțat ministrul Educației.“E vorba de regândit modul în car...