Concurs cu premii „europene” organizat la Biblioteca Județeană

Concurs cu premii „europene” organizat la Biblioteca Județeană

În cadrul Proiectului Biblio-Vacanţa, Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” din Botoșani invită doritorii să participe la concursul „Eu în Europa anului 2020”, anunță miercuri instituția.

Centrul Europe Direct Botoșani va oferi în cadrul activității premii constând în mape și blocnotesuri, pungi pentru cadouri, tricouri, sacoșe, cu însemnele Comisiei Europene și ale Uniunii Europene, publicații și alte materiale promoționale.

Premiile vor fi acordate prin intermediul Asociației BuzzMedia și a Centrului de voluntariat în „Botoșani, orașul meu drag”.

Printre criteriile principale se numără tematica abordată, care ar putea fi oricare dintre pactul pentru o Europă verde – „Green deal”, societatea informațională, educația la distanță, colectarea DEE, protejarea modului nostru de viață european și altele, după cum exemplifică reprezentanții instituției.

„Va conta audiența materialelor pe paginile speciale ale concursului pe pagina Facebook a Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu” Botoșani și pagina de Facebook a Centrului Europe Direct Botoșani (numărul de vizionări, comentarii, distribuiri). Vor fi premiate, ca și la concursurile anterioare, materiale create de participanții la cursuri (desene, fotografii, picturi, eseuri, videoclipuri, lucrări de artă manuală etc.). În speranța că vom petrece o vacanță frumoasă împreună, vă  adresăm invitația  de a participa și de a trimite materialele pe adresa de e-mail  biblioteca@bibliotecabotosani.ro”, au transmis reprezentanții Bibliotecii Județene.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
125

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
228

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
354

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...