Comunicat PSD- Federovici: „Modernizarea drumului Botoșani-Târgu Frumos a intrat în etapa de evaluare a ofertelor depuse de constructori”

Comunicat PSD- Federovici: „Modernizarea drumului Botoșani-Târgu Frumos a intrat în etapa de evaluare a ofertelor depuse de constructori”

Obiectivul de investiții privind refacerea drumului național DN 28B Botoșani- Târgu Frumos a intrat în etapa de analiză a ofertelor depuse de trei asocieri de firme de construcții. Anunțul a fost făcut pe 1 iulie de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care urmează să evalueze documentațiile de atribuire a contractului de proiectare și execuție.

„Modernizarea drumului Botoșani-Târgu Frumos a intrat în etapa de evaluare a ofertelor depuse de constructori.Botoșani-Târgu Frumos reprezintă un obiectiv de investiții prioritar pentru actuala guvernare, care va fi realizat, chiar dacă s-au înregistrat întârzieri de ordin tehnic. Alături de colegii mei de la PSD Botoșani am urmărit îndeplinirea tuturor procedurilor legale pentru a finaliza acest proiect. Ne-am preocupat de emiterea Hotărârii de Guvern, alocarea fondurilor în buget prin susținerea de amendamente în Parlament. Am susținut de fiecare dată la nivel guvernamental importanța acestei investiții pentru locuitorii din județul Botoșani”, a declarat Doina Federovici.

Valoarea estimată a contractului este de 268.610.000 lei fără TVA.

Durata contractului este de 29 luni, din care 5 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție.

De asemenea, perioada de garanție a lucrărilor este de 5 ani și poate fi majorată de ofertanți până la un maxim de 8 ani.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru “Drum Național 28B Targu Frumos–Botosani", în lungime de 71,512 km.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ioachim, condus pe ultimul drum de mulțime de preoți și credincioși! (Foto)

astăzi, 07:58
180

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat miercuri slujba înmormântării. Părintele ieromonah Ioachim Enea își va dormi ...

Profesorii vor fi plătiți mai mult pentru participarea la examenele naționale din această vară, anunță Ligia Deca!

astăzi, 07:30
43

“Ceea ce pot spune cu siguranță este că va fi o creștere față de anul trecut și o vom anunța în scurt timp”, a spus Deca la TVR Info, în emisiunea Info Edu, miercuri, 1...

Bunica Viorica a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 07:07
178

Taraș Viorica este din localitatea Pădureni, comuna Coșula. Miercuri seara, la ora 19:00, a plecat de la locuința unei cunoștințe înspre domiciliul său, însă până în p...