Companiile de transport de la Botoșani se pregătesc de reluarea curselor spre Italia

Companiile de transport de la Botoșani se pregătesc de reluarea curselor spre Italia

O firmă de transport din Botoșani și-a anunțat deja deschiderea în cel mai scurt timp posibil a curselor de transport persoane spre Italia.

Reprezentanții acesteia afirmă că vor redeschide ruta destinată călătoriilor înspre și dinspre Italia, odată ce restricțiile de circulație vor fi ridicate.

“Stimați clienți, În curând vom putea circula liber! Îi vom putea vizita pe cei dragi din Italia, ne putem întoarce acasă în România! Știm cât de mult contează această libertate iar noi vă suntem alături imediat ce restricțiile de circulație vor fi ridicate”, a fost mesajul transmis de reprezentanții firmei de transport.

Compania își va relua activitatea imediat după ridicarea restricțiilor impuse prin starea de urgență, fapt care ar putea ave loc la data de 15 mai.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
103

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
98

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
28

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...