Comarita: Tramvaiul este un mijloc de transport mai sigur decat maxi-taxi! - completare -

Comarita: Tramvaiul este un mijloc de transport mai sigur decat maxi-taxi! - completare -
Directorul societatii Microbuzul, Dumitru Balan, proprietarul autoturismului implicat in accidentul din Zona Industriala, este nevoit sa renunte, pentru un timp, la serviciile soferului sau.

 

„Am inteles ca s-a incadrat intr-o depasire si a fost in fata o basculanta, s-a incadrat si el in depasire si a fost inghesuit intre basculanta si tramvai si s-a ciocnit de tramvai”, a declarat, imediat dupa producerea accidentului, Dumitru Balan.

 

De cealalta parte, Ioan Comarita, directorul societatii Eltrans, este optimist, precizand ca avariile suferite vor fi remediate relativ usor.

„Este o avarie usoara, o sa o rezolvam imediat ce se termina cu masuratorile politiei, avem piese de schimb. Asta dovedeste ca tramvaiul este un mijloc foarte sigur de transport, mult mai sigur decat maxi-taxi”, a precizat Comarita.

 

La cateva minute de la accidentul dintre microbuz si tramvai, la doar cativa metri, un pieton care s-a angajat regulamentar in traversarea strazii, pe trecerea de pietoni, a fost lovit de un autoturism. Politistii spun ca, din primele cercetari, reiese ca vinovat de producerea accidentului se face conducatorul auto.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Penitenciarul din Botoșani angajează din sursă externă șase bărbați. Care sunt criteriile

Joi, 24 Septembrie 2020
794

În vederea angajării, Penitenciarul din Botoșani scoate la concurs șase posturi de agent, care pot fi ocupate exclusiv de bărbați, în cadrul sectorului operativ.La concurs pot par...

Europarlamentarul Ramona Strugariu vine la Botoșani

Joi, 24 Septembrie 2020
232

Ramona Strugariu, europarlamentar din partea Alianței USRPLUS, vine la Botoșani vineri, 25 septembrie, pentru o serie de întâlniri cu cetățenii, reprezentanți ai mass-media și candid...

Invitatul de la Știri - Cătălin Mugurel Flutur, primarul municipiului Botoșani

Joi, 24 Septembrie 2020
334

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Botoșani, a acceptat invitația de a participa la un dialog în emisiunea &ld...