Comarita: Tramvaiul este un mijloc de transport mai sigur decat maxi-taxi! - completare -

Comarita: Tramvaiul este un mijloc de transport mai sigur decat maxi-taxi! - completare -
Directorul societatii Microbuzul, Dumitru Balan, proprietarul autoturismului implicat in accidentul din Zona Industriala, este nevoit sa renunte, pentru un timp, la serviciile soferului sau.

 

„Am inteles ca s-a incadrat intr-o depasire si a fost in fata o basculanta, s-a incadrat si el in depasire si a fost inghesuit intre basculanta si tramvai si s-a ciocnit de tramvai”, a declarat, imediat dupa producerea accidentului, Dumitru Balan.

 

De cealalta parte, Ioan Comarita, directorul societatii Eltrans, este optimist, precizand ca avariile suferite vor fi remediate relativ usor.

„Este o avarie usoara, o sa o rezolvam imediat ce se termina cu masuratorile politiei, avem piese de schimb. Asta dovedeste ca tramvaiul este un mijloc foarte sigur de transport, mult mai sigur decat maxi-taxi”, a precizat Comarita.

 

La cateva minute de la accidentul dintre microbuz si tramvai, la doar cativa metri, un pieton care s-a angajat regulamentar in traversarea strazii, pe trecerea de pietoni, a fost lovit de un autoturism. Politistii spun ca, din primele cercetari, reiese ca vinovat de producerea accidentului se face conducatorul auto.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ungaria şi România au cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeană

astăzi, 19:49
19

Ungaria şi România au înregistrat cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeană în luna ianuarie, raportat la luna decembrie a anului trecut, a informat vineri Eurostat.Rata anu...

Cristian Achiței: „Județul Botoșani condus de patru ani de PSD – Zero absolut”

astăzi, 19:16
78

În această săptămână, marți, a fost votat în Consiliul Județean ultimul buget propus de pesediști pentru județul Botoșani și pentru botoșăneni. Un buget al neputinței ș...

Un nou val de angajări la Spitalul Județean

astăzi, 18:59
300

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani a scos la concurs 12 posturi, în cadrul mai multor secții și servicii.Până pe 5 martie a.c., la 15:30, pot fi d...