Cod galben de ceață la Botoșani. Ceața va reduce vizibilitatea local sub 200 metri

Cod galben de ceață la Botoșani. Ceața va reduce vizibilitatea local sub 200 metri

Meteorologii au emis mai multe avertizări cod galben de ceață, valabile în Botoșani dar și în 12 județe din România.

În unele locuri, vizibilitatea va fi extrem de scăzută și se va semnala burniță, explică meteorologii. Astfel, până la ora 12.00, este cod galben de ceață în Botoșani, iar ceața va reduce vizibilitatea local sub 200 m, iar izolat sub 50 m.

În paralel, în cea mai mare parte din țară, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată. Excepţie vor face zone restrânse din Moldova, Dobrogea şi Muntenia, unde ceata, sau norii joși vor persista până spre după-amiază, astfel încât valorile termice vor fi doar uşor mai ridicate faţă de normalul perioadei.

În celelalte regiuni, ziua va fi mai mult senina şi doar izolat pe vai şi în depresiuni, dimineaţa, va mai fi ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 28 de grade.

După ce ceața matinală se va fi risipit, vremea va face loc unui senin însorit, propice atingerii unei maxime de 24 de grade.

La munte, vreme frumoasă şi mult mai caldă decât normal. Cer senin, vânt cel mult moderat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prezentatorul TV care a aflat de Ayan de la soacra din Tudora: ”Mie se pare că e un miracol!”

astăzi, 15:26
503

Dani Oțil s-a arătat fost emoționat de tot ce s-a întâmplat cu Ayan, copilul care a supraviețuit o noapte întreagă, la temperaturi foarte mici și îmbrăcat sumar, î...

Avarie într-o comună din Botoșani, mii de locuitori fără apă la robinete pentru 24 de ore!

astăzi, 15:21
234

Societatea de apă Nova Apaserv anunță că a apărut o avarie pe conducta de distribuție apă din PEHD Dn 200 mm, localizată la ieșirea din rezervorul de înmagazinare apă Ungureni.Astf...

Până luni se mai pot depune dosarele pentru concursul de manager la Spitalul Mavromati, salariul depășește 18.000 de lei!

astăzi, 14:35
368

Pentru postul declarat vacant este nevoie de vechime de minimum 5 ani de zile. În prezent, cu titlu de interimat, postul este ocupat de Monica Adăscăliței.Candidații trebuie să aibă st...