CE MAI URMEAZA? Gasca lui Aron Balan ataca la drumul mare!

CE MAI URMEAZA? Gasca lui Aron Balan ataca la drumul mare!
Presa locala a prezentat, astazi, cazul unui elev agresat in fata liceului in care invata, tiganii care l-au atacat lasandu-l pe baiat fara telefonul mobil. Grav este ca parintii copilului au vazut ce se intampla, insa nu au reusit sa ii prinda pe agresori la timp, se arata in Jurnalul de Botosani.

Disperati, parintii au solicitat ajutorul politistilor, al gardienilor, dar se pare ca, atat timp cat AGRESORII NU SE MAI AFLAU LA LOCUL INCIDENTULUI, nu se mai justifica deplasarea oamenilor legii la fata locului. Cel putin asa reclama mama baiatului, care a apelat la 112 pentru ajutor.

Elevul a fost dus la spital, medicii constatand, conform celor prezentate in Buletinul de Presa al IPJ de astazi, traumatisme si contuzii produse prin agresiune.

Solicitati de cadrele medicale sa se prezinte la spital, politistii au deschis o ancheta. Astfel, agresorul a fost identificat in persoana minorului L. A.-J., de 14 ani, din municipiul Botosani, care este nimeni altul decat cel mai bun partener al lui Aron Balan. Fata de L.A.-J, partea vatamata nu a dorit sa formuleze plangere prealabila pentru loviturile ce i-au fost aplicate, se arata in comunicatul de presa al IPJ.

Politistii au aflat repede si ca telefonul mobil a fost luat de Aron Balan, in varsta de 14 ani, fata de care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
36

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
84

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
148

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...