Catalina Lupascu despre materialele cerute la gradinita: “Este o practica veche, iar acest lucru se datoreaza subfinantarii sistemului de invatamant”

Catalina Lupascu despre materialele cerute la gradinita: “Este o practica veche, iar acest lucru se datoreaza subfinantarii sistemului de invatamant”
Consilierul local Catalina Lupascu, care este si inspector general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean, sustine ca ar trebui ca la anul Primaria sa prinda mai multi bani in buget, astfel incat parintii sa nu mai fie nevoiti sa aduca diverse materiale consumabile la gradinita.

Lupascu a spus ca aceasta este o problema veche si se datoreaza subfinantarii sistemului de invatamant.

Problema a fost pusa in discutie in sedinta de Consiliu Local de marti si de consilierul Eugen Turcanu, care a spus ca este strigator la cer ca parintii sa trebuiasca sa cumpere saptamanal sapun, hartie igienica sau alte obiecte pentru copii la gradinita.

“Intr-adevar, in aceasta zona se solicita parintilor sa aduca de acasa diverse obiective de igiena astfel incat sa se poata desfasura activitatea din gradinite. Este o practica veche, iar acest lucru se datoreaza subfinantarii sistemului de invatamant. Ar fi bine ca in proiectul de buget pe anul viitor sa ne gandim si pentru aceste unitati sa majoram bugetul", a spus Catalina Lupascu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
31

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...

Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

astăzi, 14:02
90

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul ș...

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
29

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...