Cătălin Golofca va pleca pentru 300.000€ la campioana CFR!

Cătălin Golofca va pleca pentru 300.000€ la campioana CFR!

CFR Cluj a mai reușit un transfer. Cătălin Golofca va pleca, pentru aproximativ 300.000€ la campioana. Vestea a fost confirmată de Valeriu Iftime.

„Da, ne-am înțeles. De azi e jucătorul CFR-ului. Am refuzat o ofertă mai mica de la Cluj, acum și el și-a dorit să plece. Am vorbit cu Marius și avem soluții. Nu se va întoarce în iarnă. Suma este una interesanta, avem și un procent dintr-un viitor transfer. Mai sunt doua zile de transferuri, daca mai pleca cineva înseamnă că avem soluții pe post și o oferta foarte buna, așa cum a fost și în cazul lui Cătălin”, a precizat Valeriu Iftime.

Cătălin a ajuns la FC Botoșani in ianuarie 2018, după 6 luni la FCSB. A ajuns la echipa lui Becali tot de la FC Botoșani, iar în CV-ul sau mai are și echipa Foresta Suceava.

De asemenea, FC Botoșani l-a cedat împrumut și pe Andrei Pitian, la Chindia Târgoviște. Andrei a ajuns la Botoșani vara trecuta, după o experiență în Cipru. A mai evoluat și pentru Astra Giurgiu.

In alta ordine de idei, Moussa Sofien a semnat cu FC Botoșani. Atacantul trecut pe la Petrolul și Chiajna se antrenează de câteva zile cu Marius Croitoru și ar putea fi pe teren la meciul cu Academia Clinceni. 300.000€ este cota lui, conform transfermarkt.com.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
20

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
74

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
50

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...