Candidații PNL Botoșani la parlamentare, lansați în prezența liderului partidului, Alina Gorghiu-FOTO VIDEO

Candidații PNL Botoșani la parlamentare, lansați în prezența liderului partidului, Alina Gorghiu-FOTO VIDEO
Președintele PNL, Alina Gorghiu,  a venit sâmbătă la Botoșani pentru a participa la lansarea candidaților locali la alegerile parlamentare din luna decembrie. Peste 500 de membri ai organizației județene a PNL Botoșani s-au adunat la Casa Sindicatelor, unde se desfășoară evenimentul.

Lidera liberalilor a fost primită cu aplauze. Gorghiu a venit însoțită la Botoșani de mai mulți lideri ai partidului, printre care Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, deputatul Ioan Bălan, Gheorghe Falcă, primarul Aradului și coordonatorul campaniei electorale a PNL, deputatul Mihai Tanalache și Ioan Lungu, primarul municipiului Suceava.

Este așteptat să ajungă la Botoșani și neurochirurgul Leon Dănăilă, care se află în fruntea listei de candidați a PNL pentru Senat, la București.

După prezentarea invitaților de la nivel central, au fost prezentanți candidații din județul Botoșani pentru Senat și Camera Deputaților.

"Am onoarea sa va salut si sa va urez un cald bun venit la actiunea de lansare a candidatilor PNL din judetul Botosani. Ma simt cu adevarat onorat sa impart scena si sala cu dvs., cei care formati marea inima a PNL, activistii partidului si purtatorii de drapel ai acestuia, oamenii care in fiecare zi si cu fiecare gest politic pe care il fac sunt de dreapta si duc Romania inainte. Ma bucur ca sunteti astazi aici atat de mult, asta adevereste faptul ca suntem o forta in pofida perceptiei generale ca Moldova ar fi un fief rosu. Noi schimbam aceasta perceptie si s-a intamplat deja la alegerile locale din iunie, cand organizatia judeteana a obtinut un binemeritat loc 8 intr-un clasament national", a spus în discursul său Cătălin Flutur, președintele PNL Botoșani.

O parte dintre candidații liberali pentru un mandat de deputat sau senator au luat cuvântul, făcându-și cunoscute o parte dintre proiectele pe care vor să le deruleze dacă vor ajunge în Parlament. 

Candidații PNL Botoșani pentru Parlament sunt la Camera Deputaților: Cristian Achiței Cristian, Roman Verginel Gireadă, Mariana Saucă, Gabriel Alecsandru, Eduardt Cozminschi, Maricel Maxim Radu Lebădă, iar la Senat: Costel Șoptică,  Viorel Grigoraș, Cătălina Lupașcu, Cătălin Rotundu și Sorin Cornilă.













 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
17

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1417

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
366

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...