Botoşăneni cercetaţi pentru că au "omis" să plătească produse din supermarketuri

Din cauza lipsurilor sau din neînţelegerea consecinţelor, doi botoşăneni sunt cercetaţi acum de poliţişti, după ce li s-au "lipit" de mână diverse produse din supermarketuri.

Botoşăneni cercetaţi pentru că au "omis" să plătească produse din supermarketuri

Sâmbătă, un agent de pază al unui supermarket din municipiul Botoşani a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că a surprins o persoană care a sustras bunuri din magazin. Ajuns la locul indicat, echipajul de poliţie a identificat un bărbat un bărbat de 43 de ani, care avea asupra sa bunurile sustrase, ascunse în buzunarul hainei. Valoarea prejudiciului, de 50 de lei, a fost recuperat în totalitate.

În aceeaşi zi, agentul de pază al unui alt supermarket, tot din municipiul Botoşani, a reclamat poliţiştilor că a surprins o persoană care a sustras bunuri din magazin. Echipajul de poliţie solicitat a identificat un bărbat un bărbat de 40 de ani, din municipiul Botoşani, care avea asupra sa bunurile sustrase. Valoarea prejudiciului este de 138 de lei şi a recuperat în totalitate.

În cazul ambilor bărbaţi, poliţiştii au iniţiat lucrări penale pentru comiterea infracţiunii de furt însă cel mai probabil, cei doi se vor alege cu amenzi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
40

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
165

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
69

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...