Botosaneanul decedat in accidentul produs la Hudum a suferit un infarct - completare

Botosaneanul decedat in accidentul produs la Hudum a suferit un infarct - completare
Martorii teribilului accident petrecut dimineata in zona Hudum au privit neputinciosi cum Dacia botosaneanului Dumitru Gradinaru s-a izbit in plin in izoterma cu numar de Maramures.

"Venea de pe contrasens. Cel cu autospeciala a incercat sa-l evite, a tras dreapta de volan, dar soferul din Dacia nu am vazut sa schiteze niciun gest de a evita impactul. Cred ca a facut un infarct inainte de a avea loc accidentul", a precizat unul dintre martorii accidentului. Politistii spun ca este foarte posibil ca soferul Daciei sa fi suferit un infarct, dar un exclud nici varianta ca barbatul sa fi adormit sau sa fie vorba despre o eroare la volan. Medicii de la Ambulanta nu au putut decat sa constate decesul, desi s-a intervenit pentru acordarea primului ajutor chiar in timp ce victima se afla intre fiarele contorsionate ale masinii.

"Din pacate, persoana aflata la volan era deja decedata. Dupa pozitia capului, poate fi forba despre o fractura a coloanei cervicale in momentul impactului, insa nu putem spune daca aceasta a fost si cauza decesului. Acest lucru va fi stabilit la necropsie", a precizat Bogdan Ursu, medic in cadrul SJA Botosani. Pentru scoaterea corpului neinsufletit din masina a fost nevoie de interventia echipajelor de descarcerare ale SIAMUD pentru a taia partea din dreptul soferului.

Pana la finalizarea anchetei, politistii sunt destul de rezervati cu privire la cauzele care au condus la producerea tragediei. "Conducatorul autoturismului se pare ca nu a adaptat viteza in curba, in conditii de carosabil umed si intr-o curba la dreapta a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal izoterma cu numar de Maramures care circula regulamentar", a precizat subcomisarul Dumitru Ciornei, din cadrul Serviciului Politiei Rutiere. Circulatia a fost intrerupta pe tronsonul de drum european intre Hudum si Baisa pentru mai mult de o ora.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
363

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
188

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
135

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...