Betie terminata in streang

Betie terminata in streang
Vecinii lui Neculai A., din Vorona, au avut parte de o imagine de cosmar aseara, cand au intrat in locuinta consateanului lor. Dupa ce a baut toata ziua, Neculai A. si-a pus capat zilelor, chiar in sufragerie.

Un prieten nelinistit ca nu-l zarise de multisor a intrat in casa si l-a gasit pe vecinul sau in streang. A incercat sa-I acorde primul ajutor, insa totul a fost in zadar. Acelasi lucru l-au facut si medicii sositi de urgenta la fata locului, dar tot degeaba. Cadrele medicale au stabilit ca voroneanul a decedat din cauza unei asfixii mecanice.

La examenul extern al cadavrului nu au fost identificate urme de violenta, insa sinucigasul era cunoscut ca fiind un consumator de bauturi alcoolice, pe fondul carora mai avusese tentative de suicid.

"In vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului s-a dispus efectuarea necropsiei, pana in prezent nefiind suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale", a precizat subcomisarul Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IJP Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cinci persoane reținuite de poliţişti după o bătaie generală într-un bar din comuna Mihai Eminescu!

astăzi, 15:09
2

La data de 12.11.2019, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore faţă de patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 32 de ani, d...

„Carnavalul Toamnei" la Biblioteca județeană “Mihai Eminescu” Botoșani, sărbătorit de preșcolarii Grădinițelor nr. 4 „Licuricii” și „Voiniceii”

astăzi, 13:21
288

Într-o atmosferă de sărbătoare, în ultima lună de toamnă, preşcolarii Grădinițelor nr. 4 “Licurici” și „Voinicelul”, structuri ale Școlii Gimnaziale &bdqu...

Asociația Asistenților Medicali Comunitari Botoșani organizează o acțiune de măsurare a glicemiei populației

astăzi, 13:12
80

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Botoșani, în colaborare cu Spitalul Județean de Urgență „Mavromati“ Botoșani și Asociația Asistenților Medicali Comunitari Boto...