Bărbat în stare de ebrietate, depistat la volan la Baranca

Bărbat în stare de ebrietate, depistat la volan la Baranca

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism, deşi era într-o stare avansată de ebrietate.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iași au oprit în localitatea de frontieră Baranca, județul Botoşani, un autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român C.T., în vârstă de 62 de ani.

Pe timpul controlului, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul emană halenă alcoolică. Imediat, a fost solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Dorohoi în vederea testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Dorohoi în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii exacte a alcoolemiei din sânge. Evenimentul a avut loc în data de 01 august a.c., în jurul orei 21.20.

“În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, au anunțat polițiștii de frontieră de la Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Iftime dinamitează Superliga. Vrea 3-0 la „masa verde”. „Vorbesc cu avocatul!”

astăzi, 09:43
11

Cosmin Mateimijlocașul de la Sepsi, a fost depistat pozitiv la o substanță interzisă de Agenția Mondială Antidoping: 5-metilhexan-2-amină.Matei nu este suspendat provizoriu, având nor...

Veste mare! Angajații din Botoșani care vor beneficia de majorări salariale!

astăzi, 09:24
128

Este vorba despre specialiștii care lucrează în muzee și biblioteci, angajați care se regăsesc și în instituțiile de cultură din Botoșani.Astfel, din luna aprilie, angajații ...

(P) Ghidul complet pentru amenajarea unei bucătării noi

astăzi, 09:07
36

Amenajarea unei bucătării noi este un proiect plin de provocări și potențial creativ. Fie că te pregătești să construiești de la zero sau să renovezi complet, fiecare aspect al amenajării ...