Avertizare Ro-Alert pentru botoșăneni: „Încurajați-i și pe cei din apropierea dumneavoastră să respecte cu strictețe regulile!”

Avertizare Ro-Alert pentru botoșăneni: „Încurajați-i și pe cei din apropierea dumneavoastră să respecte cu strictețe regulile!”

Serviciul Ro-Alert a transmis vineri, în jurul orei 15:00, un mesaj de alertă de urgență destinat populației din județul Botoșani.

Nivelul de răspândire a noului coronavirus este unul ridicat și se impune respectarea măsurilor sanitare pentru a nu pune viața nimănui în pericol.

Mesajul transmite purtarea corectă a măștii acoperind nasul și gura, păstrarea distanțării și evitarea aglomerațiilor, menținerea igienei mâinilor , evitarea contactului cu suprafețele comune și dezinfectarea după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat.

 „Încurajați-i ți pe cei din apropierea dumneavoastră să respecte cu strictețe regulile!”, este mesajul transmis de către ISUJ Botoșani prin intermediul Ro-Alert. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Angajări fără concurs la DGASPC Botoșani

astăzi, 15:18
89

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Botoșani angajează fără concurs, pe perioada stării de alertă, asistenți medicali debutanți și infirmie...

S-a stins din viață Constantin Livadaru, un renumit iconograf botoșănean

astăzi, 13:32
891

Joi, 3 decembrie 2020, s-a stins din viață la numai 42 de ani, în urma unui stop cardiac, Constantin Livadaru, artistul botoșănean care a pictat sute de icoane și a restaurat biserici vechi...

Fondul Documentar Ipotești, pus la dispoziția publicului în mod gratuit

astăzi, 11:52
91

Memorialul Ipotești a început să ofere acces gratuit tuturor celor care doresc la fondul său documentar: corespondență, fotografii, cărți poștale, acte și documente, manuscrise, no...