Autoturism distrus de flăcări noaptea trecută în curtea unei spălătorii

Autoturism distrus de flăcări noaptea trecută în curtea unei spălătorii

Un autoturism parcat în curtea unei spălătorii, situată la intersecția străzilor Pușkin cu Petru Rareș din municipiul Botoșani, a fost distrus într-un incendiu. S-a întâmplat în noaptea de 8 spre 9 ianuarie.

Alarma s-a dat puţin după ora 02.00. Spre locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă.

La sosirea gărzii de intervenţie, autoturismul ardea, existând pericolul de propagare a flăcărilor la alte bunuri din apropiere.

Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Valoarea pagubelor a fost estimată la cca. 15.000 lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 200.000 lei.

“Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind acțiunea unor persoane iresponsabile”, eu explicat pompierii de la Botoșani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
40

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
431

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
153

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...