ANAF a cerut sa-i fie atribuite 3 hectare de teren si cladiri care au apartinut familiei lui Dan Voiculescu

ANAF a cerut sa-i fie atribuite 3 hectare de teren si cladiri care au apartinut familiei lui Dan Voiculescu

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a cerut sa-i fie atribuit pentru uz propriu un imobil care a apartinut familiei omului de afaceri Dan Voiculescu, compus din 3 hectare de teren si cladiri, inclusiv cu destinatia de birouri, potrivit unui document analizat de Profit.ro.

Terenul si cladirile sunt evaluate la 76,25 milioane de lei.

Conform Profit.ro, ANAF intentioneaza sa foloseasca noua locatie ca sediu pentru Directia Generala a Vamilor.

Imobilul este compus din teren intravilan de 29.220 metri patrati si constructii nerezidentiale - cladiri cu destinatie de birouri, laboratoare, depozite si magazii, garaj, atelier mecanic/auto/reparatii/sudura/tamplarie/intretinere, pichet incendiu, arhiva.

In prezent, imobilul se afla in portofoliul Agentiei Nationale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) din subordinea Ministerului Justitiei.

Imobilul, situat pe strada Garlei nr. 1 D, sector 1, Bucuresti, a fost confiscat in vederea acoperirii prejudiciului de peste 60 milioane euro stabilit de procurori si confirmat de instanta in dosarul ICA.

In acest dosar, Voiculescu a fost condamnat in 2014 la 10 ani de inchisoare, din care a executat mai putin de 3 ani, fiind eliberat conditionat in 2017.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
42

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
433

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
154

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...