Alte distrugeri provocate de grindină în judeţ! FOTO

Alte distrugeri provocate de grindină în judeţ! FOTO


Meteo Nord- Est

Furtunile anunţate de meteorologi şi-au făcut deja de cap în judeţ, producând pagube importante în gospodăriile sătenilor şi în culturi.

În judeţul Botoşani, localităţile Cândești, Dersca, Lozna, Mihăileni şi Vârfu Câmpului au fost avertizate de meteorologi cu COD GALBEN deoarece se vor semnala intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie, grindină de dimensiuni mici și medii, averse ce vor depăşi 20...25 l/mp, frecvente descărcări electrice.

Grindină de mărimea unui ou de porumbel s-a semnalat însă la Cristineşti, acolo unde gheaţa a distrus viile şi nu numai. Primarul comunei, Marinel Stredie, spune că satul Cristineşti a fost cel mai afectat.

"Când s-a pornit furtuna, eu eram la jumătatea distanţei dintre Cristineşti şi Dragalina, însă nu am prins gheaţă. Acum ne ocupăm de pagube, încercăm să aflăm cât şi unde au fost distrugeri. Am fost informaţi de dimineaţă despre fenomenele meteo deosebite, am primit avertizări şi acestea ar fi valabile până la noapte la ora 23.00", spune Marinel Stredie.

Potrivit Meteo Nord- Est, astfel de fenomene s-au manifestat în mai multe comune din nordul judeţului, inclusiv la Hudeşti şi Suharău.

FOTO: Facebook Meteo Nord-Est


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rezervările pentru piscina de la „Cornișa” se pot face și online

astăzi, 11:07
107

Din 18 iunie piscina exterioară de la Cornișa a fost redeschisă iar, ca urmare a noilor reguli privind siguranța vizitatorilor, conducerea Aquaprk-ului a recomandat celor care le trec pragul progr...

Botoșăneanul din fruntea ANPC, recomandări cu privire la achiziționarea produselor congelate

astăzi, 10:35
151

Botoșăneanul Eduardt Cozminschi, președintele Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), readuce în atenția consumatorilor o serie de recomandări cu privire la achizițio...

Dezinsecție urgentă a municipiului solicitată de către viceprimarului Cosmin Andrei

astăzi, 10:32
131

Ca urmare a sesizărilor primite din partea botoșănenilor, Cosmin Andrei, viceprimar al municipiului Botoșani, solicită public primarului Cătălin Flutur să achiziționeze urgent servicii de dez...