Alte distrugeri provocate de grindină în judeţ! FOTO

Alte distrugeri provocate de grindină în judeţ! FOTO


Meteo Nord- Est

Furtunile anunţate de meteorologi şi-au făcut deja de cap în judeţ, producând pagube importante în gospodăriile sătenilor şi în culturi.

În judeţul Botoşani, localităţile Cândești, Dersca, Lozna, Mihăileni şi Vârfu Câmpului au fost avertizate de meteorologi cu COD GALBEN deoarece se vor semnala intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie, grindină de dimensiuni mici și medii, averse ce vor depăşi 20...25 l/mp, frecvente descărcări electrice.

Grindină de mărimea unui ou de porumbel s-a semnalat însă la Cristineşti, acolo unde gheaţa a distrus viile şi nu numai. Primarul comunei, Marinel Stredie, spune că satul Cristineşti a fost cel mai afectat.

"Când s-a pornit furtuna, eu eram la jumătatea distanţei dintre Cristineşti şi Dragalina, însă nu am prins gheaţă. Acum ne ocupăm de pagube, încercăm să aflăm cât şi unde au fost distrugeri. Am fost informaţi de dimineaţă despre fenomenele meteo deosebite, am primit avertizări şi acestea ar fi valabile până la noapte la ora 23.00", spune Marinel Stredie.

Potrivit Meteo Nord- Est, astfel de fenomene s-au manifestat în mai multe comune din nordul judeţului, inclusiv la Hudeşti şi Suharău.

FOTO: Facebook Meteo Nord-Est


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Tot ce iubesc

Duminică, 15 Decembrie 2019
158

Încă o poezie venită pe adresa de poștă electronică a redacției. E scrisă de Landi Turiceanu și credem că trebuie citită. Ca de obicei, vă dorim lectură plăcută. TOT C...

LOTO: numerele extrase duminică, 15 decembrie

Duminică, 15 Decembrie 2019
482

Duminică, 15 decembrie 2019, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la tragerile loto de joi, 12 decembrie, Loteria Română a acordat 1...

VIDEO. Lângă noi: Filmarea de la Suceava care a devenit virală. Mafia permiselor auto. DNA, intervenție de urgență

Duminică, 15 Decembrie 2019
1375

DNA face verificări după ce în mediul online a apărut o inregistare audio în care un instructor auto cerea o șpagă de 400 de euro.Un instructor auto din județul Suceava  a f...