Alertă în municipiu: Cinci adolescente bătute şi tâlhărite în zona Bucovina! FOTO

Alertă în municipiu: Cinci adolescente bătute şi tâlhărite în zona Bucovina! FOTO
Jandarmii şi poliţiştii au intrat, marţi seară, în alertă, după ce un individ a atacat cinci adolescente în plină stradă pe care le-a bătut, după care le-a tâlhărit. Bărbatul a atacat în zona Bucovina.

Una dintre victime a povestit că vorbea la telefon, moment în care a fost lovită peste cap de un tânăr, care mai apoi a trântit-o la pământ, continuând să o lovească cu pumnii şi picioarele, după care i-a furat telefonul şi a fugit.

Alte patru fete, cu vârste cuprinse între 10 şi 16 ani, au avut aceeaşi soartă.

Una dintre fete a fost atât de tare lovită, că i-au sărit doi dinţi. Copilele au ajuns la Secţia de Pediatrie, unde au primit îngrijiri medicale.

Ele nu se cunoaşteau, fiind alese la întâmplare de agresor de pe stradă.





Individul a lovit şi o femeie care era la plimbare cu copiii la intersecţia străzii Bucovina cu Mihail Kogălniceanu. Ea a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Patrule de jandarmi şi Poliţie au plecat în căutarea acestuia prin oraş.

Un tânăr care corespunde descrierilor victimelor a fost prins în zona Casei de Asigurări de Sănătate, în jurul orei 19.50. El are 22 de ani, se numeşte Bogdan Iacob, şi este din municipiul Botoşani.

La percheziţia corporală, asupra sa au fost găsite cinci telefoane mobile şi un încărcător.

Bărbatul a fost dus la Poliţie pentru audieri, acesta fiind şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

La Poliţie au ajuns şi mai mulţi martori pentru audieri.

Faptele s-au petrecut într-un interval de timp foarte scurt. Urmează audierele şi funcţie de acestea se va decide încadrarea faptei“, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani în alertă: Sunați la 112 dacă o vedeți pe Maria!

Marţi, 16 Aprilie 2024
218

Marți, în jurul orei 12.00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.Bobeică Narcisa Maria are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălț...

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

Marţi, 16 Aprilie 2024
66

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

Marţi, 16 Aprilie 2024
66

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...