Accident: un autocar de la Botoșani, izbit în plin la Roman, pe E85! FOTO

Accident: un autocar de la Botoșani, izbit în plin la Roman, pe E85! FOTO

Un accident rutier grav s-a produs în această dimineață în municipiul Roman, pe E85, lângă LIDL. Un autocar de la Botoșani a fost avariat după ce un tânăr din municipiul Roman a pierdut controlul volanului și s-a izbit în autocar.

Din primele cercetări a reieșit că un tânăr de 25 de ani, din Roman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 201 C, din direcția Tămășeni – DN 2, la intersecția cu DN 2 nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, care se deplasa din direcția Roman – Suceava, intrând în coliziune cu acesta.

Ulterior, autoturismul condus de bărbatul de 43 de ani a ricoșat într-un autocar condus de un bărbat de 42 de ani, din Botoșani care se deplasa din direcția Suceava – Roman.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 43 de ani, din Bacău și a conducătorului auto de 25 de ani, din Roman.

Ambii au fost preluați și transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și descarcerarea s-au deplasat la accidentul rutier cu victimă, în Roman pe E85, lângă un depozit. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de circulație pentru scoaterea victimei încarcerate.

Foto de la locul accidentului:




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
114

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
69

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
232

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...