Academicianul Leon Dănăilă, primit cu ropote de aplauze la Botoșani. "Nu voi renunța la sala de operație"-FOTO VIDEO

Academicianul Leon Dănăilă, primit cu ropote de aplauze la Botoșani. "Nu voi renunța la sala de operație"-FOTO VIDEO
Neurochirurgul de orgine dărăbăneană, Leon Dănăilă, a ajuns la Casa de Cultură a Sindicatelor pentru a participa la lansarea candidaților din județul Botoșani la alegerile parlamentare din luna decembrie. 

Academicianul a fost primit cu ropote de aplauze. Spre deosebire de ceilalți politiceni, Leon Dănăilă a ținut îi salute personal și să îi îmbrățișeze pe o parte dintre cei prezenți în sală. 

Dănăilă a luat cuvântul la scurt timp după ce a urcat pe scenă, discursul său fiind structurat în așa fel încât oamenii să rezoneze cu vorbele sale.

"Va marturisesc ca sentimentele care ma incearca in aceste momente sunt coplesitoare. Viata este in sine un miracol, in fiecare zi invatam sa fim mai buni, sa ne respectam si sa ne iubim neconditionat semenii, sa facem ceea ce trebuie sa facem fara sa asteptam ceva in schimb. Mi-am dedicat intreaga viata si cariera oamenilor asa cum stiu eu mai bine, cum mi-a dictat propria mea constiinta, pentru mine viata inseamna ceilalati si nu exista multumire mai mare decat sa vezi ca oamenii pe care i-ai ajutat reusesc din nou sa zambeasca si se pot bucura din nou de viata. Am decis sa candidez ca sa ii pot ajuta mai mult pe cei pe care ii iubesc, pe oameni. Nu voi renunta la spital si la sala de operatie, pentru ca acolo este intreaga mea viata si nu stiu sa traiesc altfel. Voi merge in Parlament si ma voi face auzit si acolo. Mai am foarte multe de facut, sunt pregatit sa iau decizii asa cum o fac zilnic in sala de operatie. PNL este un partid viu in care oamenii sunt liberi, candidatii nostri sunt oameni profesionisti, corecti, onesti, cu rusine, cu frica lui Dumnezeu, oameni care nu stiu si nu vor sa minta", a spus Leon Dănăilă.

Neurorchirurgul, care candidează din partea PNL pentru Senat la București, la vârsta de 83 de ani, a ținut să le transmită un mesaj botoșănenilor dezamăgiți de politică.

"Nu toti cei care candideaza sau fac politica sunt la fel. Le transmit celor dezamagiti ca suntem diferiti, avem alte valori si principii la care ne raportam si pentru ca in viata comparatia este suverana imi permit smerenia si modestia cuvenita sa va intreb simplu: eu si cu Iliescu suntem la fel? Dacian Ciolos si Liviu Dragnea sunt la fel? Politica este o poveste despre oameni, caractere, respect, responsabilitate si foarte multa munca", a mai spus Leon Dănăilă.













 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
201

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
316

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
118

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...